Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdfd

czy samobójcy to psychopaci według Was??

Polecane posty

Gość to tylko egoisci sa
zaraz tam jakies wielkie slowa "psychopaci" ;)

Gość qwdwded
to, ludzie, ktorzy mielie depresje i nikt z otoczenia im nie pomogł..psychopaci.to wg mnie ich otoczenie, ktore było niewrazliwe na sygnały płynace od amobojcy!!

Gość sledzie w smietanie
samobojcy to swietni ludzie. zadni tam psychopaci.

Gość to tylko egoisci sa
ci samobojscy tez wrazliwi nie sa... mysla tylko o sobie :O

Gość rurki 13
moim zdaniem to egoiści ale nie psychopaci...

Gość qwdwded
a co egoisci to nie sa wrazlwii ludzie?sa nawet bardzo

Gość jakby byli wrazliwi
to by nie mysleli tylko o sobie i potrafiliby sie wczuc i wyobrazic co czuja inni :O

Gość sledzie w smietanie
dlaczego od razu egoisci? zakladacie ze smierc to koniec problemow, a to nie tak.

Gość rurki 13
bo samobójcy nie myślą o tym że ktoś będzie po nich plakać

Gość vvvvv
A jeśli chcą popełnić samobójstwo właśnie dlatego, że nikt po nich nie będzie płakać? Jeśli ich rodzina nie żyje i chcieliby znowu z nią być?

Gość witaminka 1234
Samobójstwo w pewnym sensie jest tchórzostwem, wybieraniem łatwiejszej drogi, zamiast stawieniu czoła problemom. Lecz nie sądze by był to przejaw egoizmu. Raczej wyczerpania, zmęczenia życiem. Mówicie 'trzeba cieszyć się życiem i niezałamywać się'. Och jasne, przecież to takie proste cieszyć się życiem bez względu na ciągłe niepowodzenia, na to, że nic się nie udaje, bez względu na depresje. Prawie przyznaje wam racje. Prawie. Doskonale rozumiem, że osoba, która nie jest w stanie poradzić sobie z pewnymi rzeczami, szkołą, pracą, rodziną, a przede wszystkim własną psychiką, w pewnym momeńcie zaczyna zastanawiać się czy nie lepiej zakończyć to wszystko i przestać się martwić, zwyczajnie zniknąć. Bo ile można bezskutecznie próbować zmienić coś na lepsze, ile porażek można zmieść, ile nic nie wnoszących w życie dni przeżyć z uśmiechem na ustach...? Nie każdy ma zajebiście silny (lub chociaż wystarczająco silny) charakter, dzięki któremu wychodzi obronną ręką z każdej życiowej utarczki.

Gość wtedy nie nazywajmy otoczenia
nieczulym :P Takie cos rozumiem. Tez bym chciala. Ale trzeba wycierpiec swoje na tym swiecie, zanim bedzie mozna odpoczac, niestety. Nikt nie mowil, ze bedzie rozowo i sprawiedliwie ...

Gość hiehiehiehiehiehiehiehiehie
przeczytaj autorze jakie cechy ma psychopata a potem decyduj się na zadawanie tak głupich pytań

Gość robek234
samobójcy są słabi psychicznie, ale na pewno nie są egoistami tudzież psycholami. Fak, przecież oni zabijają się, bo uważają, że innym będzie bez nich lepiej

Gość 33333333
Ludzie którzy chcą popełnić samobójstwo , są despetatami którzy nie wiedzą co maja zrobić ze swoim życiem . a nie zadnymi psycholami. Młodzeż najczęściej popełnia samobójstwo z depresii , niechcianej ciąży bądz dręczenia w szkole , dorosli przeważnie z depresii

To nie psychopaci, psychopaci bez skrupułów mordują innych, a nie siebie. Samobójcy to najczęściej osoby słabe psychicznie, przewrażliwione na swoim punkcie i totalnie nieszczęśliwe, co często wiąże się z depresją, czyli chorobą .

Gość wislkaa
czasem mam dosc ale tak na serio i przez ulamek sekundy dochodzi do mnie mysli"a gdyby z tym skaczyc" ale zaraz mysle "za bardzo kocham to zycie" ale tak na prawde nie kocham SWOJEGO PRAWDZIWEGO ZYCIA ja zyje dzieki nadzieji na lepsze inne zycie! zreszta zeby popelnic samobojstwo trzeba miec duzo odwagi.ja balabym sie tego co bedzie po. pieklo? pewnie tak. chociaz miom zdaniem Bog nie powinien karac pieklem samobojcow. ale coz nie do mnie nalezy ten wyrok.czasem slysze o tym ze ktos przezyl probe samobojcza.takim ludziom najbardziej wspolczuje....

Gość gość
Kurwa, bo mnie strzeli zaraz. Gówno kurwa wiecie o depresji to po huj się wypowiadacie! Samobójca to tchórz? To kurwa sam spróbuj się zabić! Co boisz się? Jednak twoja wiara nie jest tak silna, nie jesteś przekonany czy dalej coś będzie? Tchórzu! HAHAHA. Czyli co nie potrafisz iść tam gdzie człowiek nie pozostawił śladu. Boisz się wyzwań, to ty chyba żyjący jesteś tchórzem. HAHAHA, Słabeuszu, ludzkiego żywota. Egoista? Kurwa, jebany egoista!? A ty szmato może jednak jesteś egoistą, ciągle ci za mało, ciągle ci źle, ciągle nie pasuje w bliźnim. Jesteś dla mnie jebaną kurwą, która przelewa swoje frustracje na wrażliwą osobę, która nie potrafi już spełnić waszych oczekiwań. To TY jesteś egoistą! Samobójca przed odejściem jest szczęśliwy, nie ma pojęcia tak jak TY tchórzu czy po drugiej stronie coś jest, lecz wie jedno EGOISTO, że nawet nicość jest piękna, tak pełna życia, że go zaakceptuje jakim jest. Więc przemyślcie to, bo wiem o czym mówię, a jeżeli chcecie to mogę się z tobą cwaniaczku spotkać i ci wytłumaczę w inny sposób. Błagałbyś, aby zostać tchórzem. HAHHA. "Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni". Pamiętajcie z kim rozmawiacie.