Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

śLUB

Polecane posty

ile mniej więcej pieniędzy jest potrzebne na wyprawienie slubu? Mialby byc to slub na ok 100 osob, wynajecie sali, kucharki, orkiestra, stroje, itd Ile calosc moglaby kosztowac, tak w przyblizeniu?????

Gość ok. 30 - 40 tys. zł

Gość rurki 13
Przyjęcie weselne w lokalu 75-160 zł osoba Wynajęcie samej sali np.: osiedlowej 500-1200 zł cała sala Zespół muzyczny 1500-3000 zł DJ 600-1500 zł Alkohol 20 – 30 zł osoba Tort ślubny 100 - 300zł Videofilmowanie 800 – 1500 zł Fotograf 600 – 1500 zł Wypożyczenie samochodu 50 – 150 zł godzina Suknia ślubna: zakup 600 – 4000 zł Suknia ślubna: wypożyczenie 500 – 2000 zł Rękawiczki 50 zł Bielizna 50 zł-200 zł Buty damskie 100 zł- 200 zł Garnitur 400 zł – 2000 zł Frak - smoking 600 zł – 2000 zł Krawat 20 zł – 100 zł Muszka 50 zł - 100zł Buty męskie 100 zł – 300 zł Koszula męska 50 zł – 150 zł Fryzjer 200 zł Wizażystka 100 zł Manicure 150 zł Obrączki: para 300 zł – 1500 zł Formalności w USC 100 zł Akt urodzenia x 2 40 zł Ofiara dla Kościoła 200 zł – ... zł Zaproszenia ślubne 1 zł - 8zł Wiązanka 50 zł – 300 zł Dekoracja samochodu ok. 200 zł Przystrojenie Kościoła 200 zł – 800 zł

Fakt, kasa naprawde spora :( Ale przyzna mze chcialabym pamietac ten piekny dzien z z ycia i jestem w stanie wydac tyle kasy :):) tylko najpierw trzeba ja zarobic :):):):)

Z opowieści moich zamężnych koleżanek wiem, że tego dnia się... nie pamięta, bo wiadomo nerwy:o Tyle, że film ładny można zrobić:)

Gość będziesz płakać

Gość 584
Rękawiczki 50 zł Bielizna 50 zł-200 zł Buty damskie 100 zł- 200 zł _________________ śmieszne.

Gość mezalians3
A czy nie lepiej kameralnie pójć do restauracji na obiad (kolację) ze świadkami i rodzicami? A kasę, za którą najedzą i napiją się, a potem dokładnie obgadają i oplotkują, rodzina i znajomi - wydać na mieszkanie, jego urządzenie lub na przepiękną podróż poślubną w wymarzoną stronę świata??? Dopiero to będzie się PAMIĘTAĆ CAŁE ŻYCIE

Gość trelek
mezalians--->Przecież wypada mieć huczne wesele na conajmniej 100 osób. Nieważne jakim kosztem:O Huczne weselicho-oby nie tak huczny rozwód:D

Gość mezalians3
"Wypada" być człowiekiem myślącym. I rozważyć, co przyniesie mi więcej pożytku i radości. Na cholerę mi prezenty, żeby potem przy prorokowanym przez TRELKa rozwodzie - było się o co kłócić przy podziale???

Gość tacysamix
rurki 13 chyba sie ciesze,ze bedzie tylko usc :)))