Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anas

Gwałt czy obowiązek małżeński?

Polecane posty

Gość anas

Gdy mąż bierze - co mu się nalezy..gdzie szukac pomocy?

Gość wiem cos o tymmmm
po co pomoc... poddaj sie i czerp przyjemność:P

Gwałt. Szukać na policji pomocy. Jak cie pobije to też będziesz potulna i "wypełnisz swój obowiązek"? :P

Gość anas
Przyjemnosc z bycia gwalcona?!

Jakiś dziwny ten wasz związek, nie kocha ciebie, jeśli mu nie zależy na tobie i twoich odczuciach, tylko wykorzystuje. :P

Gość anas
Naprawde trzeba to przezyc by wiedziec cos o tym temacie. Kazda z nas slubowala,ze nie opusci az do smierci..a tymczasem on mowi "takie są obowiazki zony"..to jest chyba chore..:(

Gość No wiesz jak dajesz mu raz na
ruski rok to musi wziać... jesli nie da sie z toba gadac? moze jestes kłodą, co nie kocha sie z meżem.... żal mi ciebie

To nie jest obowiązek żony, powinnaś go opuścić.

zaproponuj mu żeby sobie znalazł kochankę tylko potem nie rób z tego afery:P Kurcze następna,która powyżej 1 stosunku na kwartał pozostałe uważa za gwałt:O Poza tym to Ci współczuję jeśli faktycznie jesteś gwałcona.

Gość normalnie sredniowiecze
nie ma takiego czegoś jak obowiązek małżeński ludzie co Wy żyjecie w XV wieku?? zmuszanie do odbywania stosunków seksualnych i innych czynności seksualnych jest karane nawet jeśli to jest Twój mąż!!!

Gość a jakie on ma obowiązki
????? i dlaczego nie chcesz sie z nim sama kochac ???? najlepsza rozmowa , u mnie podziałało ;)

Gość anas
Jaka koolejna? Jak wychodzilam za niego za maz to kochalismy sie jak wariaci. Po ciazy nie stracilam ochoty na seks..a teraz..kiedy on przychodzi pijany i bierze co mu sie nalezy..bez zadnych zalotow..poprostu bierze..a ja tak nie chce..:( chce tylko by bylo jak dawniej..:(

Widzisz sama, że nie będzie. Rozwód i tyle. Po co ci taki ktoś?

eeee to lipa :( nie dziwie sie, ze nie masz ochoty na pijaka

Gość normalnie sredniowiecze
no to tym bardziej skoro on się tak domaga jak jest pijany to nie możesz ulegać bo to nie na tym rzecz polega a rozmowa nie pomaga??

Gość anas
Na rozwod jestem gotowa. Tylko jaki podam powod? Gwalt? Przeciez jestesmy malzenstwem. Na zewnatrz - nawet zgodym..

wymuszanie zblizenia pod wpływem alkoholu i tyle...ale dobrze byłoby gdybys miała jakies dowody np siniaki, otarcia itp....

Gość odpowiem......
Jak nie chcwsz z nim być co nie jest dziwne to każdy powód jest dobry aby z tym skończyć i więcej sie nie katować.

Gość anas
Dyskusja z pijanym facetem?! Poza tym on jest wychowany w domu w ktorym nie ma rozwodow. Kobieta zajmuje sie domem a maz zarabia. W naszym malzenstwie probujemy wypracowac inny model..co z tego skoro ja musze mu ulegac.

Taki, że traktuje cie jak szmatę, nie jak żonę. :O

uciekaj jak masz taką mozliwosc tam gdzie on Cie nie znajdzie !!!! bo tu nic rozmowa nie da ....

Gość anas
Nie ma tu kogos o podobnych doswiadczeniach? :( :( :(

Gość odpowiem......
Nie wiem jaki masz staż ale znam kobietę która tkwi w takim związku od 33 lat i uwierz tacy sie nie zmieniają tylko niszczą kobietę on w tej chwili żałuje że nie skończyła z tym wcześniej, bo rodzina, bo dzieci a co ludzie powiedzą, ale kurcze co z nią... jest tak udreczona kobietą bez chęci do życia - więc czy warto taki związek ciągnąć ????

ja miałam podobnie tylko, ze u nas pomogła rozmowa, chęci i moje i jego, nie było to pod wpływem alkoholu.....dogadanie sie trwało jakies 2 lata wiec łatwo nie było a i teraz czasami płacze w poduszke ...

Gość anas
Ucieczka nie jest taka prosta sprawa. Razem prowadzimy firme. Rozwod przekresla wszystko co razem osiagnelismy. Poza tym mamy dziecko. Dobrze,ze maly ma swoj pokoj..nie widzi co jego kochany tatus robi z mamusia. :( Boze :(

Może są, ale większość nie chce sobie przypominać czegoś takiego, i są pewnie po rozwodach. Kto by chciał żyć z kimś takim? :O

Oczywiście, że gwałt! Seks nie jest obowiązkiem!!! Zgłoś się na niebieską linie, do Centrum Interwencji Kryzysowej - szukaj pomocy! I nie słuchaj tych wszystkich durnych facetów, którzy Ci tu wmawiają że jesteś zimna i ona ma do tego prawo :O Nie ma!!! Radzę Ci porozmawiać z mężem, zagrozić że zgłosisz to gdzie trzeba, a jak nie pomoże to po prostu to zrób. bez wahania. Zawalcz o swoją godność.