Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monsterka

a jutro babka wygra milion w Milionerach

Polecane posty

Gość vvvvv
nie wygra, już ten program był:P

Gość na takim prostym pytaniu
wpadła :D

Gość miljonerka
Ij ja 3mam za nią kciuki, niech wygra. Edycja jest nowa, więc nie mogło byc wcześniej tego odcinka. Tylko obawiam się że może wpaść własnie na głupim pytaniu, bo laska ma więcej szczęścia niż rozumu. Strzela w ciemno nie znając odpowiedzi, fakt że dedukcję ma dobrą ale.. Ja bym tak nie ryzykowała. szaleństwo może mieć zgubne skutki. A i tak pewnie podłożą jej pytanie że się wyłoży, bo stracić milion to nie bajki

no ale 50% szans ma.ma przecież jeszcze 2 koła ratunkowe w tym pół na pół a z dwóch odpowiedzi łatwiej wybrać tą poprawną-nawet na chybił trafił...

bo laska ma więcej szczęścia niż rozumu. Strzela w ciemno nie znając odpowiedzi, Proszę Cię... :D... ani jednego pytania trudnego nie było, wszystkie na poziomie gimnazjum, nie musiała strzelać.

Gość miliona nie wygra
weźmie połowę

Gość komercha
Moim zdaniem bedzie strzelala i zaryzykuje , wezmie koło 50/50 ma duza szanse ne wygranie miliona

nie wygra , milionerzy nie sa na zywo :P ;) a pytanie bedzie dosc latwe. Jak pozostale zreszta -chociaz ja nie znalam odp. na pyt. o pilkarza i o stroj do plywania ... nie chodzilam do gimnazjum , moze dlatego ;)

o plywanie bylo dla mnie latwe, bo jedna tylko odpwoeidz to byla \"skóra\" czy tam \"luski\" i reszte jakies takie logicznie nie kojarzace sie. ja polaglam za to na pewnie banalnym dla innych o rase psa. - tu bym musiala 1 kolo stracic no i drugie bym stracila na tym batmanie pytania zpilkarzem nie widzialam

to cały czas ryzykowała,a na ostatnim pytaniu nie?mówię wam wygra.to nie jest program na żywo,ale oni nie mogą nic mówić póki nie poleci na wizji...

Były bardzo proste pytania, pierwszy raz nie miałam żadnego problemu, a gejzerem intelektu nie jestem przecież. Faktem jest, że banalne pytanie za 500 000 miała babka w poprzednim odcinku. Na poziomie gimnazjum. :P A pytanie o strój było proste.

Gość ktoś tu na kaffe pisał
że był na widowni, będzie pytanie z mitologii , weżmie 50/50 póżniej publiczność ale się wycofa , chociaż czy to prawda okaże się jutro

ale oni nie mogą nic mówić póki nie poleci na wizji... No to zobaczymy. Może ktoś sobie robił jaja, ale na forum milionerów ktoś napisał, że było pytanie z mitologii i dotyczyło Artemidy czy jakiejś innej laski. Albo mi to się śniło. :D

Gość nie wygra bo jeszcze
nikt nie wygrał

Gość vvvvv
było pytanie kto oprócz artemidy miał łuk, czy jakostak :P

Gość to nie jest program na żywo
i nie wygra, weżmie pół miliona, a ostatnie pytanie będzie z mitologii

ja sobie mysle, ze laska mogla byc podstawiona. moze tak moze nie. a nawet jesli nie, to chyba dali specjalnie takie pytania, zeby zaszla do miliona, poniewaz musza sobie podniesc ogladalnosc. cos mi to wyglada na celowe działanie, że jedno pytanie przed milionem skonczylo sie wlasnie w niedziele, zeby przez caly tydzien polska sie mogla o tym dowiedziec i w nastepna sobote rekordowa licznba widzow zasiadla przed tvn.

Gość kjhdf
nie strzelała? A gy chodziło o rasę psa? Nie wiedziała i się przyznała, strzelała. Strzelała też z ubiorem pływackim. Nie wiedziałą kim jest Kaka z nazwiska.

ale z psem mimo że nie powiedziała że się nie zna na rasach psów... to każdy wie jak wygląda bernardyn, rotwailer i bokser... logiczne było że to basset skoro tamte wiadomo jak wyglądaja

wygra czy nie wygra, tvn chyba juz osiagnal swoj cel, bo jutro wszyscy bedziemy ogladac :)

niestety nie wygra, odcinki są kręcone wcześniej i już wiadomo że nie wygra, ale przecież pół miliona to i tak rewelacja. moim zdaniem dziewczyna ma i wiedzę i szczęście