Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już tylko wegetacja

Mam 30 lat, ale czuję że już nic ciekawego mnie w życiu nie spotka.

Polecane posty

Gość już tylko wegetacja

Myślę o tym, żeby skończyć ze sobą. Przeżyłem już trochę życia i uważam, że nie ma sensu dalej tego ciągnąć.

Gość już tylko wegetacja
zwłaszcza że moja dziewczyna okazała się być chłopakiem

Nie, nie myśl tak, proszę! Choć.. czasem sama miewam poczucie impasu, niechęci do tego co wokół, oraz braku wiary w szczęście, choć mam dopiero 18lat. To nawet.. takie normalne. A bynajmniej powszechne. Teraz, kiedy dopiero po maturze będę miała swobodę, dam upust swojej szalonej stronie osobowości:) A Ciebie? Czy Ciebie coś trzyma przy przyziemnym życiu, nie pozwalając jednocześnie skoczyć w marzenia, udać się w podróż?..

Gość już tylko wegetacja
Nie mam ani pracy, ani dziewczyny, ani znajomych. Nic nie mam.

Gość już tylko wegetacja
nawet nie mam mercedesa

Gość ja się nie skarżę ale...
mój kumpel 22 letni miał świetna dziewczyne, prace, studiował zaocznie, pełno kumpli, dobrą prezencje.....a i tak mu sie nudziło i w końcu sie powiesił życie jest 💤💤💤, dokąd jeszcze wszystkiego nie odkryjesz to możesz się łudzić że jak spotkasz dziewczyne, znajdziesz świetną prace, kupisz sobie super samochodzik...:) ale jak już to wszystko masz albo miałeś to już wiesz że hooja to tak naprawde warte :P

Gość black latte
Prowokacja by sprawdzić ludzką wrażlwiość? Brak wrazliwości by sprawdzić ludzkie uczucia? Niedojrzałość emocjonalna i brak miejsca w zyciu? Czy ki diabeł?

Gość już tylko wegetacja
Raczej to trzecie

Gość black latte
Czasem dobrze spaść na dno, bo poźniej wiadomo że się jest na wysokości. Nie ma co, będzie lepiej niż było. To pewne. Skoro gorzej być nie może...

Gość DORADCA PRAWNY
UPRZEDZAM JEDNAK GDYBYŚ CHCIAŁ SIĘ POWIESIĆ, ŻEBYŚ NIE ROBIŁ TEGO NA PRZYSTANKU PKS CZY MPK, WIESZANIE CZEGOKOLWIEK W TAKICH MIEJSCACH NA WIATACH, PRZYSTANKACH JEST SUROWO WZBRONIONE I MOŻESZ DOSTAĆ MANDAT