Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraczka i syn

meżczyźni... obrączka, syn...

Polecane posty

Gość obraczka i syn

bardzo mnie kręcą faceci z obrączkami na placu... sama bym chcialabym mieć kogoś kto nosi obrączkę która ja mu założę.... nie wie dlaczego ale są dla mnie wartościowi już na wstępie a jeszcze jak maja dzieci i sie nimi opiekują to już hoho :P chcialabym mieć takiego dojrzałego mężczyznę z synem:) a dla was co sie liczy u niej\\jego??

Gość prowizorka
Moj mam obraczke ktora wkladalam mu ja:))) Jest kochany, bardzo meski i czuje sie przy nim super bezpiecznie. Ma wspaniale oczy i jest tylko moj:)))

Gość Raz wróg raz brat
To oddam Co mojego chcesz?? Posiada zarówno obrączkę jak i dziecko

Gość fdsvfdsv
a jakoś mi taki facet wydaje się nudny, jakby zabrakło w nim tego co najfajniejsze (może dlatego zwlekam z zaobroączkowaniem swojego i dodaniem mu dzieciaka)

Gość lepiej
zastanów się co Ty tak naprawdę wygadujesz, bo jeszcze wpieprzysz sie w jakies bagno opierając się na pozorach. Znam wielu zaobrączkowanych dupków-popaprańców emocjonalnych, którzy nawet nie wiedzą co to dojrzałość . I jakaś taka reguła, że im chętniej się zaobrączkował i spłodził dzieci tym głupszy. Nie daj się omamiać, bądź mądrzejsza, to naprawdę jeszcze nic nie znaczy, że ktos ma obrączkę i dzieci, bardzo często tylko dlatego, ze tak wypada i już czas...