Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAM KREMU DLA 30 LATKI

SZUKAM KREMU DLA 30 LATKI

Polecane posty

DAJCIE POMYSL

CZEKAM NA ODPOWIEDZ.BO MAM METLIK W GLOWIE TYLE TEGO WSZYSTKIEGO JEST W SKLEPACH ALE NIE WIEM ,MOZE KTOS SIE ZNA I DORADZI?

MAM MIESZANA CERE I PYTAM ZEBY MI KTOS DORADZIL JAKIEGO KREMU MAM UZYWAC.cHCE MIEC PO PROSTU LADNA ZADBANA CERE

Gość klementynka77
polecam krem z kolagenem, sama używam Soraya. myślę że to odpowiedni krem do naszego wieku.

a mnie soraya uczuliła.Ja polecam trzy typy dax cosmetic vulkanic mat,jak dla mnie rewelka.Oczyszcza zwęża pory a dodatkowo wygładza zmarszczki. Drugim typem jest seria ovalift firmy floslek A trzecim to złota orchdea firmy miraculum. sama mam cerę mieszaną,ta seria jest dla cry normalnej ale kremy sa w konsystencji emulsji i swietnie sie wchłaniaja.Popytaj w drogeriach o próbki,to jest swietny sposób na sprawdzenie danego kosmetyku.

Gość polecam krem
Skindividual Oriflame

Gość domni
ja też polecam skinindywidual jest rewelacyjny!!!sama używam

Gość Tylko Nivea Q10
jest rewelacyjny, ujędrnia błyskawicznie już po pierwszym zstosowaniu. Żadeni inny nie jest taki fajny, ostanio chciałam zaoszczędzić i kuiłam AA z Q10 ale to już nie to samo. Aha też ma 30+ latek

polecam krem Skinidividual 25+ firmy Oriflame, ewentualnie kosmetyki z serii Optimals Balance 25+- seria matująca na dzien i na noc. Wiecej na temat tych kosmetykow na stronie www.oriflame.pl i w najnowszym katalogu (doetpnym takze w internecie) gdybys byla zainteresowana moge podać Tobie szczególy jak kupic te kosmetyki taniej. pozdrawiam Dorota

Gość zuzkaaaaaa
moje typy - orchidee imperiale guarlain - future shiseido - capture totale dior