Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenoremo

erotyczne słówka

Polecane posty

Gość zenoremo

wrzucajcie tu do woli teksty które rozpalają w was wszelką namiętność, które stosjecie do gry słownej.........

Gość ona04
A teraz ja puchowy miś, dorwę Ciebie we śnie dziś... Moje dłonie będą Cię rozpieszczały i wszystkie ciuszki z Ciebie ściągały, by moje usta na TWOIM ciele szalały!!!! Kiedy przyjdę i Cię złapię zrobimy to na kanapie, w wannie, łóżku, i gdzie wolisz jeśli tylko mi pozwolisz... Chce Cię schrupać i całować, kąsać, lizać i smakować, chce Cię kochać, czule pieścić, chce w łóżeczku Cię umieścić. Wycałować usta, ciało by szeptało ciagle mało!

Gość ona04
Witam Cię mój cukiereczku zjem Cię z wolna po troszeczku.Zacznę od Twojego uszka i zaciągnę Cię do łóżka:) Ludzie czerpia z seksu wiele radosci. Seks jest lekarstwem na wszelkie zlosci. Seks rowniez emocje rownowazy, a mnie sie wlasnie seks z Toba marzy. Moze sie spotkamy? Pod prysznicem pokochamy? Potem szybko do lozeczka by masowac sie po pleckach. Bedzie tak wspaniale ze zapragniesz mnie na stale. Noc zacznie się cichutko, serca będą bić wolniutko... Będę jak kotek, co pragnie Twych pieszczotek... Wkradne się w Twe ramiona i będę bardzo rozpalona :* Chce Cie tulić, pieścić,obejmować, gryźć, drapać,skakać, penetrować, w łóżku figlować!!! Kochać sie namiętnie, czy zgadzasz sie chętnie...????!!! :):P

Gość ona04
Jesli sex nie jest dla Ciebie wyzwaniem to zapraszam Cie kochanie na kolacje ze sniadaniem!! a zeby nie było nie jasności własnie w takiej kolejności :* :p Jesli sex nie jest dla Ciebie wyzwaniem to zapraszam Cie kochanie na kolacje ze sniadaniem!! a zeby nie było nie jasności własnie w takiej kolejności :* :p Pragniesz orzeszkow - snikers je ma. Gdy chcesz karmelu - mars Ci go da. Lubisz bombelki - pij cole do dna. Gdy szukasz seksu - dam Ci go ja.