Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Bella

Poparzona Mała Marlenka...

Polecane posty

Gość Anna Bella

A ja myslę, że to może z mycia! Morze ktoś wsadził dziecko do wrzątku..nierozrobionej wody z imną! Świadczą o tym oparzenia właśnie z tyłu ciała..jak się dziecko wkłada do mycia to pupcia..plecki nozki są wodzie..troszke szyjka... Proszę, aby ktoś rzekł rodzinie marlenki, aby skorzystała z opieki Zbigniewa Nowaka. Niech koło Małej bedzie jego fotka, tyle starczy. Tak pomogł mojej babci..Szkoda dziecka...Mogą jej te rany gnić, to jets oparzenie..Z Jego enrgią dziecko bedzie szybciej zdrowiało.. a blizny beda sie szybko goic jak u mojej babci na glowie lekarze z legnicy mowili ze to cud.. Nie znalazłam niestety..kontaktu do spzitala, do rodzicy dziecka..przeciez ono cierpi.......bienergia usmierza bol tego tez dosiadczyła moja babcia.. takie małe dzidzie..:( szkoda ze jestem tak daleko...ale moge chociaz tak pomoc Malutkiej. jest sliczna. Prosze aby Ktos;) przekazał to Rodzinie dziecka.. dziekuje

Gość Anna Bella
up Piekna dziewcyznka..a juz takie cos ja spotkało..:(

Gość ewelina www
a gdzie ta dziewczynka?

Gość Anna Bella
W szpialtu w Strzleinie....myslałam ze jakis mail bedzie...kontakt do nich albo ze zmona bedzie komentarz napisac..pod tekstem a tu nic:( zreszta ja nie moge patrzec na takie oparzenia...zamyakm oczy..

Gość Anna Bella
takie dziecko ma bardzo wrażliwą skórkę Ja niedawno kąpałam dziecko 1 mies, i Jego mama zrobiła za goracą wodę...pupcia była czerwona szybko go wyciągnełam..

Wyobraź sobie,że wcale nie pragnę być modką.Muszę ci się przyznać,że kiedyś już "posmakowałam tego chleba"......... I nie siedzę ciągle na śmietniku!:O Poczytaj sobie,kiedy podawałam posty do skasowania. A robię to nieraz dlatego,że nie da się nic poczytać na forum,bo roi się od głupich,chamskich i nic nie wnoszących topików. Może ty byłaś/eś od razu w temacie i wiedziałaś/eś o jaką Marlenkę chodzi?:P Może ty dasz dupy i zostaniesz moderatorem?Zależy ci na tym?:D

Gość co TY PISZESZ
..............aby skorzystała z opieki Zbigniewa Nowaka. Niech koło Małej bedzie jego fotka, tyle starczy. BZDURY JAKIES TU WALISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mieszkam niedaleko Strzelina . Dziecko zostało poparzone wodą z pęknietego termofora , którymi niby w szpitalu ogrzewa się noworodki. A i dziewczynce zmieniają opatrunki w narkozie, bo gdyby tego nie zrobili to malutka umała by na serce z bólu. I po co pisac o tym jak sie nie wie :O

Gość ja też nie kumam sprawy
dajcie linka!

Gość Aśka 27
Ja też to oglądałam. Straszne...I też odniosłam wrażenie, że ta mała została poparzona podczas kąpieli. Każda z nas, która rodziła w zwykłym państwowym szpitalu pamięta, jak odbywają się kąpiele noworodków: pielęgniarka nalewa wodę do takiego dużego zlewu i nie zawsze sprawdza temperaturę wody.

Gość milarreeeww
nie ogladalam tego ! w tv o tym było? czy gdzie?

Gość rrrrrrrrr
No wlasnie,gdzie mozna o tym poczytac???

Gość Aśka 27
Wydarzyło się to w szpitalu w Strzelinie. Wpisz w google poparzona Marlenka. Było i w telewizji...

Gość milarreeeww
o zgrozzaa!! straszne!