Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OONNNKAKKAAAA

WWW.NEXT.UK. CZY WIE KTOŚ CZY MOŻNA I JAK ZAMAWIAĆ CIUCHY DO POLSKI?

Polecane posty

Gość OONNNKAKKAAAA

CZY WIE KTOS JAK SIE ZAMAWIA CIUCHY DO POLSKI?

Gość niestety nie mozna
ubranka NEXT są naprawdę śliczne i świetnej jakości - wiem, bo kupuje dla mojej córeczki. Niestety nie można ich kupić na stronie nexta,bo nie wysyają do Polski,a wielka szkoda. Ja zaopatruje się w ubranka na allegro - czasem można kupić coś naprawdę fajnego i całkiem niedrogo. Super są pajacyki, mają zakładki na rękawkach i długo pozostają jak nowe. Ceny są różne,ale sprzedają już nawet za 70 zl 3-pack ale też są za 100zl. Polecam też pajacyki i body Mothercare, które są porównywalnej jakości co Next i w Anglii są w jednakowej cenie, jednka na allegro są dużo tańsze, a też są śliczne i dobrej jakości. Mam dla córeczki body i pajacyki Mothercare i jestem bardzo zadowolona.

Gość babyland
Witam serdecznie wszystkie Panie, Mam pytanie do wszystkich przyszłych lub obecnych mam dzieci w wieku do 16 lat. Prowadze badanie rynku dotyczące sklepu internetowego z markową używaną i nową odzieżą angielską dla dzieciaczków, od noworodków do ok. 160cm wzrostu. Trwają przygotowania do uruchomienia takiej strony, dlatego musimy wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupami w takim sklepie? Ceny produktów od 3zł w górę. Koszt przesyłki od 6zł do 13zł(w przypadku pobrania). Główna dewiza: Odzież tylko dobrej jakości w przystępnych dla wszystkich cenach ( wszyscy wiemy jakie są teraz czasy, więc staramy się aby ceny były jak najniższe). Odzież takich firm jak next, cherokee, st.bernard, marks&spenser, disney i wiele wiele innych. Dlatego miałabym prośbe, jeżeli to nie problem to prosiłabym o wysłanie do mnie maila o treści TAK, jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim sklepem. Żeby strona ruszyła musimy otrzymać conajmniej 300 pozytywnych opini. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka i powodzenia dla wszystkich mam i ich maluszków

Gość madzik185
Byloby super gdyby mozna bylo kupic ciuchy angielskie stamtad przez internet wyrazam swoja aprobate

Gość wiolizna
Witam W maju zbieram zamowienie na ciuszki nexta, bede w Anglii na pocztaku czerwca i moglabym przywisc zainteresowanym kilka rzeczy. moj mail wiolizna@gazeta.pl

Gość izuniek
witam. co 3 tygodnie jestem w anglii i kupuję ubranka next. Jeżeli macie jakieś zamówienie zapraszam.

Gość ASIAIAAAAA
ja rowniez sprowadzam nexta na zamowienie, latam do londynu co 2 tygodnie, zainteresowani pisac: j.ch14@wp.pl

Gość NEXT-PL
WITAM PANSTWA ZAPRASZAM DO NASZEGO NOWO OTWARTEGO SKLEPU Z MARKOWYMI UBRANKAMI NEXT !!! ADRES NASZEGO SKLEPU TO : www.nextpl.sklepy24h.pl POSIADAMY TAKZE WLASNA STRONE www.nextpl.com . Juz niebawem rusza nasz profesjonalny sklep w platformie iStore pod adresem www.next-directory.pl ,a jego strona informacyjna to www.next-directory,eu .SPRZEDAJEMY TAKZE NA ALLEGRO NASZ OBECNY NICK DOLPHI84 REALIZUJEMY ZAMOWIENIA PRYWATNE ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!! www.nextpl.sklepy24h.pl

Gość fggggggggggg
OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE KUPUJCIE U TEJ PANI NIC !!!!!!!! NA CIUCHY U NIEJ CZEKA SIE MIESIĄCAMI,DLATEGO ZAWIESILI JEJ KONTO NA ALLEGRO

Gość MALGORZATA WLASCICIEL NEXTPL
Witam ! Mam odpowiedz na poprzednia notke zamieszczona na forum a osoba ta nawet nie raczyla sie przedstawic .Otorz jestem wlascicielka sklepu Next-Pl mamy zarejestrowana firme w Anglii a na rzeczy czeka sie od 10-14 dni ,ale konkurencja jest tak falszywa i okrutna ze posuwa sie nawet do takich czynnosci Zenujace !!!WSTYD JEDNYM SLOWEM WSTYD ! MIESZKAJAC W ANGLII MAMY MNUSTWO PIENIAZKOW I NIE MUSIMY OSZUKIWAC .JEDNAK KU WOLI WYJASNIEN KONTO NA ALLEGRO ZOSTALO TYLKO I WYLACZNIE CHWILOWO ZAWIESZONE -W DOWOD WIARYGODNOSI PROSZE SPRAWDZIC NASZE SAME POZYTYWNE KOMENTARZE.PONADTO MAMY SKLEP WIRTUALNY ,KTOREGO KLIENCI SA BARDZO ZADOWOLENI ,PROSZE TAKZE SPRAWDZIC STRONE WWW.NEXTPL.COM BY ZOBACZYC GALERIE DZIECIACZKOW I ICH SZCZESLIWYCH RODZICOW ....A CO DO KONKURENCJI TO I TAK SIE WAS NIE BOIMY NIE MAMY POPROSTU CZEGO!!!! PANSTWA ZACHECAM DO AKCJI KOCHAM NEXTA ,KTORA RUSZA W WALENTYNKI 14.02.2009 W NAJWIEKSZYCH CENTRACH HANDLOWYCH W POLSCE ,SZKOLACH RODZENIA I PRZEDSZKOLACH !!!SZCZEGOLY NA WWW.NEXTPL.COM !!!!!! ZAPRASZAMY POZDRAWIAM SERDECZNIE !

ale siara!!Słownik ortograficzny niech Pani sobie lepiej kupi,bo u analfabetów to raczej mało osób bedzie kupowac towar:P

Gość next-directory
Pani nie musi powaznie obejdzie sie ,ale z tego co pamietam mowui sie TRELLE MORELLE , a to co pani napisala jest dodawaniem innych dziwolagow do jezyka polskiego , ale moge sie mylic gdyz nie ma mnie w Polsce juz 4 lata ,a bledy wynikly z wczorajszego przemeczenia za ktore przepraszam .Jesli Pani stawia pod znakiem zapytania moje wyksztalcenie prosze sie wymienic CV na dolphi@wp.pl i zobaczymy kto wyjdzie na analfabete ,pozdrawiam ze slonecznego Londynu

Gość kierowca bumbum
Ja mogę przywozić do Polski, bo mieszkam i pracuję w UK od 4 lat. Odwiedzam moją rodzinę 15 razy w roku więc jestem co miesiąc, a 3 razy w roku 2 razy w miesiącu w Polsce. Nie chcę żadnego zarobku za przywiezione artykuły. Chcę jedynie pomóc. Jeżdżę w okolice Krakowa i tam też można odebrać zamówione rzeczy lub umówić się na odbiór w inny sposób. Nie obawiam się, że jak kupię dla kogoś rzeczy to nie odbierze ode mnie, bo do 28 dni mogę oddać towar. Płacić będzie można tylko przy odbiorze z załączonym paragonem w funtach czy złotówkach. Dodatkowo mogę też przywozić tanie a dobre artykuły po cenach zakupów takie jak szczoteczki do zębów, herbatę Tetley, etc. wszystkie zazwyczaj są po 1 gbp. Oczywiście wszystko przywiozę w ilościach jakie będą możliwe ze względu na to, że sam przywożę dla siebie i swojej rodziny rzeczy. Kto jest zainteresowany proszę o kontakt na adres email. Proszę o podanie telefonu kontaktowego. Przy dużej ilości zamawiających nie będę realizował wszystkiego i dla wszystkich, bo jak już wspomniałem przywożę dla siebie artykuły - wolne miejsce mogę wykorzystać dla osób zamawiających w ramach uprzejmości i pomocy.

Gość antymimała
ale next ma w polsce sklepy

Gość Fantunia
Witam, sprzedaje ubranka dla dzieci Firmy NEXT,i nnych firm,ubranka mamy w rozmiarach od 0-13 lat,dostawy mamy co 2 -3 miesiace,nie wystawiamy ubranek na allegro ,bo mamy swoich stalych Klijentow,a Oni (droga pantoflowa) przysylaja nam nastepnych,cecy mamy napewno nizsze od cen na allegro,i co do sklepu w Warszawie,jezeli chodzi o firme to ktos kto ja zna wie ze maja ubranka bardzo dobre gatunkowo i bardzo ladne,mamy bardzo duzy wybor odziezy i bucikow,ubranka mozna zobaczyc w Lodzi,zapraszamy serdecznie,wszelkie pytania prosze kierowac na mail . PS-bluzeczki,spodnie,kurtki,sukienki,skarpetki,body,spiochy,pizamki,buty,rajtuzki,paski do spodni,komplety,spodenki kr,bluzy,kamizelki,czapki,dresy itp...............

Gość sedivanna.pl
JEST MOZLIWE!!! MY Srowadzamy wszystko ze wszystkich katalogow internetowych dostepnych w Wielkiej Brytanii: Next, Mothercare, Marks&Spencer i inne. Wszystkie informacje sa tutaj: www.sedivanna.pl w zakladce: zakuy next :) Zapraszamy!!

Gość sedivanna.pl
Wpisuje ponownie bo wkradly mi sie literowki :( przepraszam U NAS WSZYSTKO JEST MOZLIWE!!! Sprowadzamy wszystko ze wszystkich katalogow internetowych dostepnych w Wielkiej Brytanii: Next, Mothercare, Marks&Spencer, Amazon, minimode.com i inne. Wszystkie informacje sa tutaj: www.sedivanna.pl w zakladce: zakupy Next :) Zapraszamy!!

Gość sevenn
widzę też www.barline.eu jak wrzucam next ubrania i disney. I hello kitty mają. Znacie ich?

Gość A nie lepiej wsiąść w pociąg i
pojechać do Wawy. Next jest tuż pod Centralnym. :P Towar aktualny, ten co w UK. Ceny jak w UK. No i mniej zapłacisz za pociąg niż za pokrycie kosztów przesyłki.

Gość Mama małego chłopczyka
Witam Wejdźcie na stronę www.halens.pl tam też jest ogromny wybór ciuszków nexta i taniej niż na allegro. Ja tam kupuję i jestem bardzo zadowolona :)

Gość Mama małego chłopczyka
jesli któraś mama będzie na dniach tj w tym lub przyszłym miesiącu w angli proszę o kontakt, jeśli to możliwe chętnie złoże zamówinie na parę ciuszków.Pozdrawiam

Gość Hellenka1234
Witam Jest cieżko bo trzeba miec adres w uk. Ale znalazlam sklep w polsce który oferuje ciuszki next. www.littlepumpkin.pl Ceny maja nawet niższe niż w anglii i nie trzeba placic za przesyłke tak duzo jak z anglii!

Gość allegrowiczka79
allegro rządzi :-) ..........jeszcze bo fejs się rozbija

Gość internaut-ka
jak sprawdzam ceny w Anglii/ USA (plus koszty przesyłki) to ceny na allegro prawie takie same ;-)

Gość misia81121
na allegro jest full fajnych ciuchów nie trzeba nikogo z rodziny prosić