Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnnnnaaa

Co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość dziwnnnnaaa

MAM 23 lata czyli dzieckiem już nie jestem.Podobają mi się faceci marze sobie że się całujemy..uproawaim seks itd...kobiety mne nie kreca także les nie jestem na pewno. i tak podoba mi się jakiś facet....rozmawiam z nim....zblizamy sie do siebie poznajemy się niby marze o nimw wobrazni ale jak dochodzi co do czego....to jak mnie całuje marze aby przestał i zaczynam odczuwac wstret..zaczynam go uniakać jak już ma dziać się coś powazniejszego...o seksie nawet nie ma mowy:O nie byłam zgwałcona....ani nic z tych rzeczy czemu wiec tak mam:O

Gość dziwnnnnaaa
jezeli zblizenia pozostaja w sferze mojej wyobazni wszystko jest okey ale jezeli....on zaczyna wprowadzac tow zycie momentalnei mi przechodzi wszystko.Czy ja jestem normalna?:O:O:OO:O

Gość dziwnnnnaaa
niech ktoś ze mną o tym pogada????

Gość Nie jesteś dziwnaaaa
A może po prostu jeszcze nie dojrzałaś do tego rodzaju sprawa, ja tak miałam do około 20 roku życia, też żyłam marzeniami, wyobrażeniami,a do urzeczywistnienia ich mnie nie ciągnęło,spokojnie na pewno Ci przejdzie, mi przeszło, gdy się zakochałam:)

Gość jasne ze idz
Rada od doświadczonej - ci faceci mają marne geny. Nie przejmuj się, Twoje ciało wie, co dla Ciebie dobre i eliminuje "niepasujących". ;)

Myśle ,ze powinnaś skorzystać z pomocy psychologa.A może masz jakieś omplesy / problemy? Ja mam teraz ciężki okres w życiu i też nie chce seksu , chociaż myśle o tym prawie cały czas. Musisz znaleźć powód w sobie

Gość dziwnnnnaaa
Mbi mam w normie:) Wydaje mi sie że nie mam kompleksow..Po prostu wtedy odrazu się odkochuje czuje obrzydzenie...ten cały czar pryska.....pomysle nad tym psychologiem

Gość co za maruda
O taaak, najlepiej sobie wkręcić, że ma się coś z głową i polecieć do psychologa. :O To takie TRENDY. Nic Ci nie jest, po prostu faceci są niewłaściwi.

Gość no bo sie nie zakochałaś
idealizujesz tych facow w wyobrzni a potem okazuje się ze oni sa inni nie tacy jakich sobie wyobrazilaś stad rozczarowanie iniechec

Niby nic w tym nie normalnego to jest na zasadzie chcę ale się boję . Myślę że podświadomie nie czujesz się jeszcze gotowa ale hormony szaleją i wpływają na to że ochota jest a gotowości brak

Ja jednak myśle ,że powinnaś iść do psychologa , masz już 23 lata i musi być jakiś powód tego ,że nie jesteś zdolna do seksu.Im dłużej to potrwa tym bedzie Ci cięzej się przełamać.Gdybyś miała 16-18 czy nawet 20 lat to bym radziła jeszcze poczekać, ale 23 to troszke niepokojące..