Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ==uyuy==

Jakie są objawy zatrzymania wody w organiżmie?

Polecane posty

Gość ==uyuy==
Do jeo***jeo*** - a jak jest u Ciebie przyczyna zatrzymania wody??

Gość jeo***jeo***
biorę tabletki na zbicie hormonów, no i mam nietypowe objawy... właśnie te co napisałam...... fatalne uczucie :-(

Gość ==uyuy==
a wogole jak sie leczy to zatrzymanie wody w organizmie, sa na to jakies leki??? aha jeszce jedno- a jak jest z sikaniem u Ciebie, normalnie sikasz czy masz jakies problemy?

Gość jeo***jeo***
siusiu normalnie...... tablety przepisał mi lekarz, po nich siusiam solidniej, tzn nie latam co chwile, ale strumień jast solidniejszy ;-) zauwazyłam, że te objawy nasilają się podczas miesiączki

Gość ==uyuy==
piszesz ze bierzesz tabletki na zbicie hormonow.........nie cche mi sie latac po lekarzach juz.......czy mozna zrobic w laboratoroium(prywatnie) jakies badania na te hormony, a jesli tak to jakie to sa badania?

Gość jeo***jeo***
można, ale bulisz.... poza tym musisz wiedzieć jakie chcesz zrobić (które hormony) lepiej iśc do lekarza ten wybierze, które hormony.... ja poszłam (prywatnie) do endokrynologa-ginekologa (dwa w jednym ;-) ) ten dał mi receptę z wypisanymi hormonami, w laboratorium patrzyli na tę receptę..... chyba jednak lepiej coś takiego mieć. No chybaże jesteś na 100% pewna jakie chcesz z robić badania

Gość ==uyuy==
ale dlazcego lekarz dał Ci skierownaie na te hormony? mialas jakies inne dolegliwosci oprocz puchniecia?

Gość ==uyuy==
bo ja byłam na kontrolnym badaniu u ginekologa- zbała mnie i stwierdził ze wszystko ok- ale nie powiedziałam mu ze puchna mi rece i twarz.....nerki zdrowe...ogolny lekarz zalecil badania i u ogolnego tez ok..i pogejrzewam ze cos z hormonami......czy zwykłe badanie u ginekologa moze cos wykryc jesli chodzi o hormony??

Gość jeo***jeo***
ja poszłam z uporczywym trądzikiem mimo wieku po 30, wylkuczono u mnie policystycznośc jajników, więc dostałam skierowanie na hormon "androstendion", ..... androstendion mam za wysoki, biorę tabsy i to po nich mam objawy puchnięcia.....

Gość jeo***jeo***
no to u Ciebie jest inna sytuacja, u mnie puchniecie jest wynikiem brania tabsów na obniżenie hormonów, a u ciebie wystepuje samoitnie...... nie wiem czy hormony mogą być przyczyną puchnięcia.....

Gość jeo***jeo***
z hormonami najlepiej iśc do endokrynologa, ginekolodzy czasem robią więcej szkody niż pożytku

Gość ==uyuy==
aha czyli Ty masz to puchniecie(zatrzymanie wody) po tabletkach na hormony??

Gość jeo***jeo***
tak