Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochananiunia

Kocham Cie

Polecane posty

Gość zakochananiunia

kocham ...

Gość zakochananiunia
nie rzucam slow na wiatr - tutaj sobie moge to pisac ale jemu nigdy nie powiem

Gość zakochananiunia
prawdziwa miłość szuka trudnych dróg

"prawdziwa miłość szuka trudnych dróg" bo tylko wtedy jest prawdziwa, tak? ;] slyszalam wiele bredni o 'prawdziwej milosci', ale ta jest chyba najbardziej nielogiczna. :p

Gość zakochananiunia
bo tylko wtedy jest prawdziwa, tak? ;] slyszalam wiele bredni o 'prawdziwej milosci', ale ta jest chyba najbardziej nielogiczna. jak najbardziej logiczna... jest tylko jedna droga do prawdziwej miłości.... droga przez cierpienie

zakochananiunia...Twoje ostatnie twierdzenie jest błędne :O Nie każda droga do miłości wiedzie przez cierpienie :O niuł brend.....dlaczego ?

Gość zakochananiunia
...do prawdziwej miłości a nie jej imitacji

Gość zakochananiunia
poniewaz milosc to tylko sugestia w polaczeniu z hormonami. miłość to ciężka praca...

Gość Kurczak Pieczony
Mam zbedne dwa zlote . kto chce?/?

niuł brend...ech...a ja głupia myślałam , ze to uczucie :O które powoduje iż możemy"przenosić góry":O Tylko dlaczego osoba niewierząca (chyba ) w miłość pisze na uczuciowym ?

milosc wg mnie to bardziej stan niz uczucie. :p nie napisalam nigdzie, ze nie wierze w milosc. dla mnie milosc istnieje i jest wlasnie tym, czym napisalam, ze jest. postawa psychiczna powodowana sugestiami i autosugestiami + nadmierna produkcja hormonow szczescia = stan zakochania/milosc. :classic_cool:

Gość zakochananiunia
"Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością."

:D:D:D:D dobrze , że nie podałeś procesów chemicznych zachodzących w mózgu :D:P Troche to przerażające co piszesz , jednak przekonywać nie będę kazdy ma własny punkt widzenia :)

Gość zakochananiunia
niuł brend prosze cie nie myl milosci ze stanem zakochania! Stan zakochania mija ...a milosc nie!........

zakochananiunia.....""Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością." Twoje teorie co raz bardziej mnie przerażają :O Musze uświadomić kilka znanych mi małżeństw , będących w długoletnich i szczęśliwych związkach o Twoich niebywałych teoriach .

'podałAś', jak juz. :p nie musisz mnie przekonywac, ale przedstaw chociaz swoj punkt widzenia, ciekawa jestem. :p