Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiio

mam ochotę na inną

Polecane posty

Gość gość
'I zle forum wybrales, bo tu same baby siedza, i one tu maja tak, ze kobieta moze sobie sprawdzic, jak to jest z innym (bo to naturalne), moze zdradzac, bo to zawsze wina faceta, itd.'Co Ty za głupoty wygadujesz? Naczytałeś sie wątku, w którym jakies kurrwiszcza pisały i tworzysz z tego norme? Żenua 😴Mariiio - zbyt sie uniosłam. Dlatego, że zabrzmiało to, jakbyś miał jakies konkretne plany, żeby zamoczyć w jakiejś innej szparce, a to uważam za kurrestwo, żeby zrobić cos takiego osobie, z którą sie jest. Chcesz zobaczyc, ajk to ejst z inną? Powiedz swojej lasce baaaj i szukaj chętnych do wydymania nawet na odlotach.pl, ale nie rób jej tego za plecami:oPS: Nie ma 2 takich samych ci/pek, podobnie nie ma 2 takich samych kobiet. Każda jest inna w łózku, inaczej sie zachowuje, jest inaczej zbudowana, potrafi co innego dać i oczekuje również różnych rzeczy. Dla facetów typu pies na kobiety to jest własnie takie interesujące i całe życie potrafią latać z gołym ogórasem w poszukiwaniu coraz to nowych miejsc do zakiszenia.🖐️

Gość Mariiio
zmieniłem zdanie - wolę trzydziestu murzynów z Nigerii