Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytykantttttttt

ale kobiety po ciazy robia sie oblesne

Polecane posty

Gość krytykantttttttt

znam kilka dziewczyn w wieku 20 lat ktore wpadly z chlopakiem urodzily i teraz wyglada na 20 lat wiecej normalnie szok a kiedys byly z nich takie seksi laseczki :/ zal patrzec

Gość dlatego ja sobie
zaadoptowalam. i dobrze nam wszystkim :)

Gość jeje
skoro nie dbaja o siebie to tak maja.ale nie uogólniaj, bo wiele kobiet po ciazy wyglada lepiej niz przed.

Gość rety ludzie litosci
No i to oczywiscie regula, prawdza??? Ja urodzilam troje dzieci i malo kto wierzy, ze wszystkie sa moje. litosci:O Po kiego zakladac takie tematy???

Gość ble ble bleee
nie kazda kobieta po cizy robi sie oblesna, to zalezy od niej tz.czy dba o siebie i od genow. Jedne kobiety szybko wracaj do formy sprzed ciazy inne pozniej inne wcale bo np. o siebie juz nie dbaja.

Gość aż żal słów

Gość ona111
Nie powiedzialabym w moim otoczeniu dziewczyny po ciazy wygladaja atrakcyjniej niz wczesniej bo znacznie schudly po niej i wygladaja korzystniej.Ja zawsze wygladalm atrakcyjnie i ciaza tego wcale nie zmienila nawet bym powiedziala ze jest jeszcze lepiej niz wczesniej i bardzo mnie to cieszy bo wygladam jakbym miala kilka lat mniej:D

Gość oho odezwaly sie
te urazone o ktorych mowa :D haha

Gość aż żal słów
i kurwa już usuneli moją wypowiedz..ale ja powiem jeszcze raz..jestes pieprzonym chujem Michałąku ..kurwa ;(

Gość taak napewno w ten sposob
sie wyleczyl z nich :o tak to sobie tlumaczcie. jak nagle wszystkie sie rzucily,dlaczego? bo wlasnie o was mowa i zabolalo was:D

Gość ujj jak to widac
krwawa jestes zalosna, dalabys sobie spokoj i zwyczajnie olalabys to

Gość aż żal słów
ta kurwa zabolało mnie..jasne..nie wiem może ty w wieku 14 lat byłaś już kurwą ale odpieprz się..po za tym chuj go obchodzi jak wyglądaja laski po ciąży niech sie nie patrzy jak coś mu ise nie podoba..szmata ...jebana pizda (męskiej formy;>)

Gość rozia spod strzechy
a mi wszycy mowia ze po urodzeniu dziecka wypieknialam:) Zmienily mi sie tez rysy twarzy, stalam sie kobieta, no i figura , jej proporcje mi sie poprawily. te laski ktore nigdy nie rodza dzieci brzydna z wikiem w makabryczny spoosb. Ciaza i urodznie dziecka karmienie go piersia spowalnia proces starzenia, tak chce natura! Jasne ze nie mozna sie zanidbywac ale to dotyczy wszystkich ludzi nie tylko matek...

Gość ona111
Krwawa do kogo to bylo ze jest miss uniwersum bo nie rozumiem aluzji

Gość krwawa bo ci zyla
peknie. tuczniku!!! sram na ciebie :classic_cool:

Gość ona111
Jak kto dba tak ma nie wazne czy jest po ciazy czy nie.

Gość ona111
Zauwazaylam ze wiekszosc osob mierzy innych swoja miara moze koles ma dziewczyne czy zone lub w jego otoczeniu dzieczyny takie sa po ciazy i uwaza ze tak jest z wszystkimi ale jest w bledzie.

Gość kukartka
ja na razien ie zamierzam miec dzieci i nie sadze,ze kazda pani po ciazy pieknieje,z reguly jest na dowrot.nie sadze tez,ze panie ,ktore nie rodzily sa brzydsze.raczej nie.

Gość krytykantttttttt
kobieta po ciazy brzydnie a nie mlodnieje dziwne macie teorie ciza ma wplyw destrukcyjny na kobiecy wyglad

Gość ona111
Wedlug ciebie ma wplyw destrukcyjny bo otaczaja cie kobiety ktore po ciazy zdbrzydly moze czas rozszerzyc horyzonty a nie patrzec tylko jednokierunkowo na otaczajace cie osoby bo to nie jest wymiernikiem tego ze wszystkie kobiety tak maja.Mi nikt nie wierzy ze mam dziecko jeden obcy facet mnie ochrzanil jakich ja mam rodzicow ze pozwoloili mi w gimnazjum zajsc w ciaze i urodzic dziecko jak mu pokazalam dowod to sie strasznie zdziwil i przeprosil:)I o czyms to swiadczy moja mama nie wyglada na 50 lat tylko najwyzej 40 babcia takze na swe lata nie wyglada wiec mamy to w genach ze wygladamy o 10 lat mniej:)

Gość ona111
mamy w genach dobre ciagniecie laski robimy to perfekcyjnie

Gość ona111
Podszywie odwal sie

Gość krytykantttttttt
dziewczyny bylyscie takie ladne a teraz jak was widze to sie wstydze :o