Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 21

Dlaczego wszystko kręci sie wokół wyglądu ? Niby on nie jest taki ważny a jednak

Polecane posty

" komiczne ..a czy ty dajesz każdej lasce szanse nie sądzę " ale ja jestem facetem, a jednak choć kobiety tez zwracaja uwage na wygląd, to jednak łatwiej poradzi sobie mało atrakcyjny wizualnie facet z fantastyczna osobowością niz malo atrakcyjna kobieta....

Rybaczki są ok :P a co do różnych gustów, to smieszne jest to troche są ludzie, ktorzy jednemu moga sie podobac, innemu nie, ale jest wiele osob ewidentnie paszczurowatych, ktorych nikt nie uzna za atrakcyjnych

moja koleżanka ma męża będzącego najbrzydszym facetem, jakiego w życiu widziałam, grubawy, łysiejący, olbrzymi nos, tyłozgryz... kiedy go poznałam, to w pierwszej chwili mnie lekko cofnęło \"rany boskie, co ona w nim widzi????\", po 5 minutach pogaduszek już rozumiałam, co widzi, po 10 zaczęłam zazdrościć :)

Gość jhjhjhjhjhjhj
Na kafe nie liczy sie wygląd tylko charakter.To jest chyba jedyny plus tego msc

"bo ciężko mnie zobaczyc może to jest u mnie ten problem" a wg mnie masz strasznie niską samoocene... boisz sie byc w centrum uwagi i unikasz tego jak ognia

kyyrene - w przypadku kobiet, "troche" jednak macie trudniej, nie spełniajac podstawowych wymogów wizualnych....

kyyrene ja mam ten problem, że ani cechy osobowości, ani inteligencja nie są w stanie powalić mnie na kolana jeśli nie idą w parze z urodziwym wyglądem;)

a co do rybaczek- wyglądaja idealnie na długich, szczupłych nogach opatrzonych sexy szpileczką;)

natomiast moje kolezanki, które miały szalencze wręcz powodzenie (dwie takie były), były pulchnawe, krotkonogie...a faceci za nimi szaleli. miały taki styl bycia, taką...nie wiem, radość życia w sobie :) Ok, odrażająco brzydkie nie były, ale żadne tam superlaski :)

tak, uśmiech, życzliwość...jako dodatek do sympatycznej twarzy...i lód topnieje;)

Doprawdy, uroczy uśmiech jest w stanie przyćmić wiele niedostatków urody :)

Gość ta usmiech
chyba że ktoś ma brzydki zęby :o

jak ma brzydkie zęby, to nie wydaje kasy na nowy komputer tylko na dentystę :P

cream - no widzisz - powinienes wyrobic w sobie chocby 1/10 tej magalomanii, bezkrytyczności wobec siebie i egoizmu, jakie mam ja... I byłoby dobrze Kyyrenko - akurat kobiet nie słucham, jesli chodzi o ocene urody innych kobiet... w wiekszosci nie potraficie ocenic tego, co sie facetom sposoba i poza ewidentnymi przypadkami czesto okreslacie jako ładne kobiety, jakies totalne aseksualne mimozy, a jako brzydkie laski takie panie, ktore moze i nie są klasyką pieknosci, ale sex od nich aż tryska... Po prostu nie potraficie ocenic kobiety tak jak robimy to my... czyli - czy chce iść z nią do łóżka :)

cream, no to juz masz większą część problemu z głowy, teraz tylko trzeba je zacząć demonstrować :)

komiczne, ależ mi o to właśnie chodziło, że kobieta, która nie spełnia teoretycznie wymogów estetyki (nadwaga), może być seksowna, atrakcyjna, fascynująca itd. i żadne "obiektywne" tabelki nie zastąpią tego "czegoś" :)

"ja mam zęby spoko" czyli na targu niewolników miałbyś branie :P teraz popracuj nad pewnością siebie - i bedzie ok

cream - chodzi o to, zebys mniej myślał... nie mysl czy dobrze wygladasz, czy laska da Ci szanse, czy odpowiednio ją zagadniesz, czy ona sobie czesgos złego nie pomyśli i czy przez to nie wypadniesz beznadzeijnie itp.. Olej to... Nie ta, to kolejna... Jej strata, ze nie dała sie poderwać - tak mysl