Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumena22

wkurza mnie jak dzwonie do Niego a On..

Polecane posty

Gość lumena22

do Niego czyli mojego chtorego tak Kocham.. a on do mnie: "No co chcesz?" rozumiem, że coś robi i jest zajęty ale myśle że móglby to jakoś inaczej powiedzieć a nie w taki chamski sposób.. powiedzcie mi czy ja przesadzam?? ale naprawde to mnie rani i od razu nie mam ochoty na rozmowe.

Gość u mnie jest na odwrot
to on ciagle dzwoni, pytam co chce a on powiedziec ze mnie kocha:o masakraaa

Zalezy jakim tonem mowi....jak nie milym to bym powiedziala ze JUZ NIC i sie rozlaczyla....Jak czesto tak robi to pewnie nie chce zebys do nie go dzwonila ja bym go zjechala za to....:-0

Gość porsche 911
zjechala za co ? ze nie chce z toba gadac w danej chwili ??

Gość lumena22
wybaczcie jak mam nie dzwonic jak sie martwie.. mowi mi rano ze ma isc do pracy na jaks tylko godzinke bo malo jest do zrobienia .. ok poszedl o 12 teraz jest prawie 15 wiec pisze mu czy dalej jest w pracy?? (PISZE NIE DZWONIE...) on nie odpisuje... dlugo i dlugo.. potem dzwoni i lekko obudzonym glosem jakbym mu serio przeszkadzal pyta co chce.. Nigdy wczesniej tak nie robill... juz nie wspomne ze dawniej wiecej pisal i czesciej dzwonil a teraz to pisze mu w ciagu 5 godzi ok 2 smsow co u Niego.. a on nie raczy nawet odp.. dopiero potem wieczorem juz mowi ze nie mogl.. ja tego ku.. nei rozumiem jak mozna nie miec 2 min na napisanie chociaz krotkiego smsa ze ma duzo pracy i pogadamy potem... coraz mniej mi sie to podoba:( az mnie serce boli:(

Gość porsche 911
jest z kolezanka na piwie nie przeszkadzaj mu !!

Gość lumena22
napewno nie jest tego jestem pewna na 100%, zreszta nie jest az takim bucem.. zreszta nie wazne.. macie racje nie bede ani pisac ani dzwonic..

Gość porsche 911
po piwie poszli do niej i ja teraz rucha

Gość lumena22
ale jestes pusta dziewucho.. jak nie potrafisz czegos madrego napisac to wywalaj stad!!

Gość porsche 911
nie jestem dziewczyna a ty masz kompleksy znudzilas mu sie hehehe

Gość porsche 911
przytylas zrobilas sie gruba i nie atrakcyjna nie masz niczego juz do zaoferowania i chlopak sie nudzi toba dlatego chodzi do pracy i zostaje po godzinach no przyjmij tą prawde

Gość madziulanda
jak mu w ciągu 5 godzin piszesz dwa sesmesy co u niego to się nie dziw ze ci nie odpisuje bo po pierwsze nie ma czasu bo pracuje a po drugie co ma ci pisać skoro może przez 5 godzin robi to samo

Gość Spasuj
i daj mu trochę za Tobą zatęsknić :) nawet gdyby było Ci ciężko wytrzymac :)

Gość lumena22
dla sprostowania dodam ze nie przytyłam a wrecz schudlam przez ost. 2 miesiace 8 kg i zrobilam to wlasnie dla niego (55kg).. ehh moze rzeczywiscie mam kompleksy ale to nie moja wina ze Go Kocham jak niewiem..