Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka7873448738

PROBLEM Z FACETEM..... NIE RADZE SOBIE

Polecane posty

Gość migotka7873448738

mam 19 lat. ruszyl 4 miesiac bycia razem. wszytskoi bylo super, czule i wogole. Zaczelismy wspolzyc, osttanio mi nawet powiedzial ze coraz bardziej mu sie zaczyna podobac nasz sex. dogadujemy sie swietnie, zadnych klotni, sprzeczek. od 2 dni stal sie jakis oschly, rzadko sie widywalismy w tym tyg. bo nie mogl, troche ja nie moglam. zostaly smsy i telefony, zawsze bylo slodko, pisal ladnie, teraz rzadko uzywa czulych slowek itp. jak spytalam go dlaczego tak jest, to powiedzial ze zdaje mi sie. wczoraj bylismy na imprezie, bylo super. Dzis dzwonil, po imprezie napisal ladne smsy, a dzis po poludniu ja bylam troche oschla, moze zmeczona jestem. spytal mnie czego jestem oschla, napisalam mu ze zdaje mu sie i spytalam czmeu tak uwaza. powiedzial ze nie wysylam mu nic milego, odpisalam na to "to moze ty pisz to i ja wtedy bede?" a on na to "ha... ok to pa:) wesolego alleluja:D" ma dziwne poczucie humoru...spytalam co bylo celem tego glupiego smsa? nie odpisal i nie odpisuje... nie chce sie do neigo ciagle odzywac, byc mila. co myslicie naten temat?

:classic_cool: Wsz zwiazek jest wg zasady "jak kuba bogu tak bog kubie" co na pewno nie jest dobre i nie do wytrzymania na dlusza mete.Skoro ty masz do niego zal ze pisze ci oschle esy a potem robisz to samo to zn.ze po prostu chcecie wzbudzic w sobie poczucie typu:ty taki jestes to ja ci pokaze....i tak w kolo macieju.Musicie isc na jakis kompromis i ktos musi okazac sie madrzejszy....bo dlugo tak nie pociagniecie.Faktycznie zachowal sie glupio z tym ostatnim sms-em :-0

Gość 2 dzieciaki heheheh
usmialam sie..........:)

Gość my myslimy
że to kolejny odcinek brazylijskiej telenoweli. Ona:Och, Alfredo, czemu jestes taki oschły? On:Ależ Milagros, wydaje ci się... Ona: Czy juz mnie nie kochasz Alfredo? On: Ależ kocham cię Milagros. I tak dalej przez 2 następne odcinki. Potem sie okaże , po 153cim odcinku,że Alfredo złapal syfilis od tej wrednej Carmen, a Antonio puścił się z cioteczną bratanicą don Giovanne, która z kolei jest przyrodnią siostrą Enrique, który potajemnie kocha się w Milagros. A Milagros nie wie,że jest nieślubną córką Lusesity, która jest macochą Alfreda. O matko!!!!!!!

Gość no co autorko
prysłaś?