Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

honey.....

debil na allegro - proszę o pomoc

Polecane posty

moja sytuacja wyglada tak: wystawilam przedmiot na allegro, ktos go kupil i pomimo zaznaczonej wysylki po wplacie rzadal wysylki za pobraniem na inny adres niz w profilu. kontakt z ta osoba byl bardzo trudny. po tygodniu stwierdzil ze \"ma to w dupie\" i pieniedzy nie wplaci. wystawil mi negatywa ktory jest poprostu smieszny i zupelnie mija sie z prawda. i tu moje pytanie czy allegro nie zrobi kompletnie nic w tej sprawie? napisali mi ze nie sa strona w umowie. a co ja mam do cholery zrobic z tym komentarzem, gosciu nie dosc ze nie wplacil w ogole pieniedzy, czyli towaru nie widzial to stwierdza w nim ze mam trefny towar, jakim prawem takak osoba moze wystawic kom skoro ewidentnie zawinila???

Gość a nie możesz też napisać
komentarza do całej sytuacji, pod tym jego komentem?

Gość jabymskoczył
komentarza ci nie odejmą, możesz co najwyżej mu oddać negatywa i opisać sytuację ale mimo wszystko nie będziesz już tak wiarygodnym sprzedawcą jakim byłaś wcześniej :P

Gość allegro nic nie zrobi w tej
sprawie... wystaw negatyw i tyle

Gość ja dostałam karne punkty
bo ośmieliłam się zwrócić sprzedawcy bluzkę, której rozmiar różnił sie o 2 numery od podanego w aukcji. Na nic zdały sie moje protesty, na moje maile wogóle allegro nie zareagowało :P

Gość jabymskoczył
bo serwis allegro ma kupujących tam w końcowym odcinku przewodu pokarmowego :classic_cool:

Gość TO NIESPRAWIEDLIWOŚĆ
ja kiedyś wpłaciłam na konto 100zł a bluzki mi nie przysłano. Kiedy wystawiłam negatywa, w odwecie dostałam jeszcze gorszego, choc wina nie leżała po mojej stronie.

to mnie pocieszyliscie! masakra jak zalegam z rachunkiem to allegro wie gdzie sie zglosic a takie sytuacje ma w ..., przeciez to jest chore, czyli jak kogos nie lubie moge sobie kupic jego przedmiot po czym powiem mu ze jest glupi i ma go sobie wsadzic ba i jeszcze dam mu negatywa i nic z tym nie zrobia. no nie ma co jednak w naszym kraju prawo wszedzie dziala tak samo...