Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie można to zrobić

Gdzie mogę zrobić sobie piercing?

Polecane posty

Gość gdzie można to zrobić

Tylko w salonie piercingu czy u kosmetyczki też można? Chodzi o miejsce koło ust

Gość Kubeloki
Nie lepiej se oglądnąć 23 ostatnie odcinki Klanu

Gość u babki klozetowej
na bielanach

Gość Ufilok24
w Biedronce

Gość u kałboja w toy toy-u

Gość kbfiwegp
w lazience

Gość wwwwwwwwwwwww
w salonie kosmetycznym

Gość ****** piercing is cool
Zalezy co chcesz przebijac ;p ja pepek ij ezyk przebujalam u kolezanek i wszytski jest super ;d i a free:Dlepiej za ta kase kupic sobie cos ;d;d pozdrawiam=*

Gość kosmetyczka z bydgoszczy
w domu za frii:-)no cóż-życzę powodzenia mozna się czymś zarazić w domu nie ma sterylnych warunkow>słyszeliscie np o WZW typu C.jak nie to prosze poczytac,poza tym są różne inne powiklania o ktore bardzo łatwo jeżeli wykona to ktoś kto nie ma uprawnień i pojęcia o tym(115441598)moje gg w razie pytań.pozdrawiam

w domu za free no cóż-życzę powodzenia mozna się czymś zarazić w domu nie ma sterylnych warunków>słyszeliście np o WZW typu C.jak nie to prosze poczytac,poza tym są różne inne powik łania o ktore bardzo łatwo jeżeli wykona to ktoś kto nie ma uprawnień i pojęcia o tym.(115441598)moje gg w razie pytań.pozdrawiam

w domu za free :-) no cóż-życzę powodzenia mozna się czymś zarazić w domu nie ma sterylnych warunków>słyszeliście np o WZW typu C.jak nie to prosze poczytac,poza tym są różne inne powik łania o ktore bardzo łatwo jeżeli wykona to ktoś kto nie ma uprawnień i pojęcia o tym.(115441598)moje gg w razie pytań.pozdrawiam

w domu za free:-) no cóż-życzę powodzenia mozna się czymś zarazić w domu nie ma sterylnych warunków>słyszeliście np o WZW typu C.jak nie to prosze poczytac,poza tym są różne inne powik łania o ktore bardzo łatwo jeżeli wykona to ktoś kto nie ma uprawnień i pojęcia o tym.(115441598)moje gg w razie pytań.pozdrawiam

Gość AAAA_kiro
takie rzeczy tylko i wylacznie w sprawdzonych miejscach, dla kobiet najlepsze sa sprawdzone salony urody, ktore dolaczyly te opcje do swoich uslug - polecam Denique