Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orbit

Pieszczenie penisa ręką

Polecane posty

Gość Orbit

Mam pewnien problem... bardzo bym chciała włozyc dla mojego kollesia rękę w majki ale za karzdym razem kiedy moja ręka zjerzdza nizej to on tak jagby sie lekko odsówa... nie wiem czy to specjalnie czy nie chcący... kiedys udało mi sie to zrobic ale zadzwonił jago telefon wiec i nawet nie podotykałam go... Oco chodzi?? A czy wy lubicie jak laski tak robia? (on cały czas mi wkłada ręke do majtek)

Eeee nudna jesteś. Powinnaś dokończyć dzieła nawet jak telefon mu dzwonił, ba nawet jak gadał przez telefon było robić swoje

Gość Orbit
Do fejk jak huj : Żałosny jestes ... nie poto zamieszczam topik zeby mi ktos jakies uwagi nie na temat dawal ... widac jakis nie dowartosciowany /na jestes ... zal ci dupe sciska paszczurze obdarty :/

Gość Ony
ja uwielbiam jak mi laska rękę pcha w majty. I potem jak mi posuwa ręką na członie góra-dół... i patrzę jak łapczywie zlizuje spermę z niego jak mi już dobrze zrobi :)

Gość Orbit
A i mam jeszcze jedo pytanie jak mu włozyłam ręke to mu stał ... no a jak potem spytalam czy był podniecony to powiedział ze "nie" :/ Moze kolesiowi stac a on nie jest wtedy podniecony?

Gość Ony
Facet kłamie :) Jak mu stoi to albo siku mu się chce albo podniecony jest. Złap go za stojącego wacka i machaj nim, zobaczysz jak mu się to spodoba :)

Gość na takie rzeczy to czas
przyjdzie po slubie, przed slubem to grzech

Gość gośaldić
moja rada jest taka...najpierw idź do szkoły i naucz się polskiej ortografii,to się rzadko spotyka,żeby co drugie słowo było tak okaleczone,jesteś prymitywem i nieukiem więc jak chcesz zaspokoić faceta ...?

Gość gość
hehe pewnie prawiczek, ot co :)