Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kretyńskie pytanie za milion w MILIONERACH

Polecane posty

Gość kurcze...
Kuraiko ma racje... ludzie jestescie zenujacy, znacie 1000 roznych pozycji w seksie, potraficie ocenic czy dziweczyna noszaca rozmiar 46 to pasztet czy hipopotam, czy tez ze facet czuly liczy ntylko na sex czy tez jest nienormalny... a wiedze macie na poziomie przedszkolaka zal mi was

Gość wwwwwwwwwwwww
jaka mądrala sie znalazla!! nie gustuje tego typu fantastykach jak wladca pierscieni jakos mnie ogolnie Tolkien nie wciągnął choć nie powiem próbowałam oglądnąc w kinie i usnęłam,więc nie znam imion dlatego dla mnie było to pytanie wcale nie takie proste.!

Gość cwaniczki i tyle
cwaniaki zglosie sie do milionerow a nie przed kafeterią calymi dniami przesiadujecie i rzniecie wszystkowiedzących...

Gość wwwwwwwwwwww
jak to nie-legolas tojakas tam postac z władcow pierscieni!

tak, ale chyba łatwo jest wydedukować, że skoro inne odpowiedzi są błędne to ta musi być poprawna... znowu zapytam: chyba znasz tego nieszczęsnego Zorro?

Gość inamorata
Kochani... Jak sama zainteresowana stwierdziła suma 500 tysięcy podoba jej się bardziej. Podpaliła się kasą, mózg przestał pracować, nie umiała nic sensownego powiedzieć i tyle. Nie zasługiwała na taką kasę najwidoczniej :) W czym w ból? Nie my graliśmy tylko ona :)

Gość djvfg
a co do pytań to ja (mam14 lat)i odpowidziałabym na te pytania no może oprócz kaki ;/

Gość
no tak 40 tys rzeczywiście nawet na waciki nie wystarczy :P no to wyraźnie widać - jak się nie ryzykuje to się nie wygrywa. a ja nie uważam, że "wszystko" wiem, dlatego nie startuję w teleturniejach. poza tym w milionerach są pytania raczej z wiedzy ogólnej i popkultury. do tego - podobno laska jest studentką? to chyba aby się dostać na studia należy zdać maturę, a do matury należy się uczyć Mitologii... skoro ma 21 lat to chodziła do gimnazjum, a w gimnazjum chyba teraz lekturą jest Hobbit Tolkiena, a może nawet jeszcze w podstawówce. w niektórych szkołach średnich mówi się o Władcy pierścieni. poza tym jak się kojarzy kolesia Orlando Blooma to się wie o nim tyle przynajmniej że zasłynął z roli długowłosego pedzia z łukiem :P a za Zorro przebierają się dzieci w przedszkolu... jak na mój gust to wszystko było ustawione :P żey ludzie uwierzyli że dają takie proste pytania... heh a ciekawe czy odpowiedziałaby jaki film/filmy otrzymał najwięcej oskarów... pewnie też by nie miała pojęcia po dwóch kołach ratunkowych :/

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaaa
przeciez byla podstawiona, zenada

Gość ckvjijvjov
dfg

Gość sbb
A widział kto biegająca z mieczem, szabla czy szpada Artemidę, ktora goni jelenia, próbując go zabic? Dziwucha wiedziała, że Artemida to bogini łowów, a na zwierzęta w tamtych czasach polowalo sie z łukiem, dzisiaj z flintą. Troche pomyslunku i milionik jej. Ale myslę, że to bylo ukartowane.

Gość po prostu nie chcial aryzykowa