Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcacawiedziec

brak okresu po odchudzaniu

Polecane posty

Gość chcacawiedziec

hej chcialabym sie Was zapytac czy ktoras z Was tak miala iz stracila duzo na wadze i wystapil przez to u niej zanik okresu czym i sie leczyla i jakie skutki negatywne przyszly z tyn ja mialam 2 zastrzyki progesteronu i nadal nie mialam okresu nasteonie dostalam tabletki nazwy dokladnie nie pamietam ale cos zwiazane z "pro cycle" zaczely mi sie pojawiac wasy bardzo sie boje ze przytyje ponownie po tabletkach i ze nie pozbede sie negatywnych skutkow do tego jeszve mam czeste infekcje bakteryjne spowodowane tym iz mam zanik miesiaczki i organizm jest oslabiony jezeli ktoras z Was tak miala niech napisze jak moze czy jej sie uregulowalo wszystko co zazywala itp

Gość maniolka
Hej.ja tesz kiedyś doprowadziłam się do takiego stanu jak ty,z tego co pamietam brałam tabletki ale nie pomagały mi więc zastrzyki asz do momentu miesi.pewnie byłas u ginekol.ale czy powiedz.ze jesli przez dłógi[tak okoł do 2 lat] czas niebedziesz miała miesi.pozniej nie bedziesz mogla miec dzieci,wiec przystopoj z tym odchudzaniem.jedz wmiare regularni i narazie nie ćwicz niech organizm się pozbier.a po tabletkach ja nie przytyłam.pa pozdrowienia