Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

odrodzone uczucie, wspomnienia...

Polecane posty

moj problem jest nastepujacy: poznalam wspanialego chlopaka. po pewnym czasie zdobyl moj nr gg i napisal do mnie. siedzielismy po nocach i pisalismy ze soba. czasami nawet 8 godzin. mielismy wiele wspolnych tematow. on mi sie podobal, ja jemu tez (sam mi tak powiedzial). pozniej powiedzial ze chcialby zebym byla jego dziewczyna i zapytal czy mi odpowiada ktos taki jak on, odpowiedzialam ze tak. oczywiscie to nie bylo pytanie serio czy bedziemy razem, tak tylko zapytal. ostro flirtowalismy caly czas. po pewnym czasie nie bylo go wcale na gg. pomyslalam ze juz mu sie znudzilam i chce mnie splawic, nie bylam nachalna, nie odzywalam sie do niego slowem kiedy sie widzielismy. po 3 miesiacach wszedl wreszcie na gg i sie okazalo ze mu sie nie wyswietla nikt dostepny i dlatego sie nie odzywal. bardzo przepraszal. pozniej jednak znowu go nie bylo. u moich znajomych tez nie jest dostepny i nikt z nim nie pisze wiec to znaczy ze naprawde ma popsute gg. nie chcialam juz miec z nim nic wspolnego jednak ostatnio uczucie znow sie odrodzilo bo kilku rozmowach w realu. on nadal chyba chce ze mna byc, tak mysle, nie dawal zadnych znakow ze mnie olewa czy cos w tym stylu. nie wiem juz co mam zrobic, nie mamy jak sie kontaktowac bo nadal mu to gg nie dziala, telefon ma u naprawy. widzimy sie czasami i rozmawiamy no ale przeciez nie zapytam \'co z nami?\' bo przeciez nigdy nie bylismy razem... nie wiem co mam robic... ostatnio przeczytalam nasze archiwum rozmow i znalazlam cos takiego \'pisalem ostatnio z jedna dziewczyna i teraz sam nie wiem co czuje...\' bylam strasznie zla, myslalam ze ma dziewczyne i rownoczesnie zarywa do mnie. zapytalam czy cos czuje do tej dziewczyny, on powiedzial cos takiego \'juz nic do niej nie czuje ale teraz nie wiem co czuje do kogos innego (wydaje mi sie ze chodzi o mnie) bo to uczucie juz nigdy nie bedzie takie jak to poprzednie. wiem ze kiedys mial jedna dziewczyne, ona go zdradzila i ja zostawil. to bylo kilka lat temu. nie wiem o jaka dziewczyne moglo chodzic teraz. co ja mam zrobic w takiej sytuacji? zalezy mi na nim i on tez mi pokazuje ze mu zalezy na mnie...

Gość ostry róż
Lubisz telenowele brazylijskie? Chyba tak.

Gość ostry róż
czysty chaos w wypowiedzi, wszystko jednym, ciurkiem, interpunkcja gorzej niż skandaliczna, zdania złamane, treść nieczytelna z powodu gonitwy myśli. Jedynka z wypracowania.

Gość ostry róż
Hmmmm....w dodatku pannica agresywna....kondolencje dla tego chłopaka. No to ja już wiem,czemu cię nie chce a jeśli już to tylko na szybki numerek. Brrrrr.....

Gość ostry róż
Samico, zakładając,że pannica w ogóle myśli....:P Ja mam głębokie wątpliwości.

Gość ostry róż
Samica, przybij piątkę. :D Troche mi dziewczęcia żal, bo tyle się napisala, nieskładnie bo nieskładnie, ale zawsze a to zonk. Gdyby była miła a nie głupio agresywna (ja tam innych od głupków raczej nie wyzywam,) to może i od biedy coś by się sierotce wytłumaczyło, ale tak, to ja za Matkę Teresę z Kalkuty robić nie będę.