Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weryska 20

prosze pomozcie Wezwac policje czy nie??????????????????/

Polecane posty

Gość weryska 20

obok mnie na tym samym pietrze mieszka rodzina. dlugo by opisywac ich wybryki ale dzis przed chwila bylam swiadkiem jak ona i on chyba pijani tlukli sie na klatce jej dwoje dzieci jedno ze dwa latadrugie starsze.... biegali w tym czasie z placzem po klatce schodowej. on zbiegl na dol a ona za wlosy wciagnela te starsze dziecko do domu(starszy trzymal malego na rekach) Co robic zadzwonic na policje, a jesli policja uzna ze to nic takoego a ja odpowiem za nieprawdziwe wezawanie????????? powiedzcie mi co byscie zrobili szkoda mi tych dzieci bo to nie jest pierwszy raz:(

Gość marta_marta
ja bym wezwala policje. Chodzi o dzieci.

Koniecznie wezwij, wydaje mi się, że możesz to zrobić nawet anonimowo, jesli boisz się zemsty sasiadów.

Gość weryska 20
a czy da sie to zrobic anonimowo

zadzwoń. ja tez się stresowałam przez dwa lata czy wezwać policję do awanturujących się sąsiadów. A awantury były okropne. Pewnego dnia nie wytrzymałam i zadzwoniłam na policję. Policja była. Tamci dostali mandat i od dwóch miesięcy mam spokój, bo oni się wystraszyli Zadzwon bo tu chodzi o DZIECI.

Gość weryska 20
uffffffff dzieki za porady. zadzwonie. mam nadzieje ze nie beda chcieli zebym podawala nazwisko

Gość marta_marta
Jasne, ze sie da. Po prostu zadzwon i powiedz, ze nie chcesz ujawniac swojej tozsamosci. Powiedz co widzialas i slyszalas.

Gość nawet się nie zastanawiaj
za wezwanie policji się nie płaci sprawdzą i jak bedzie ok to sobie pojadą

Gość dzwondzwon...nic ci nie grozi

Gość chcesz wchodzic
komus z butami w zycie? uwazaj, bo zrobisz im niedzwiedza przysluge :O

Gość weryska20
kurde jakos sie uciszylo u nich mam nadzieje ze ona poszla spac ale co z dziecmi??????????????????? dzwonie

Gość weryska20
posluchaj ty wyzej. te kobiete niedawno zatrzmano jak szla pijana z wozkiem dlaczego mam pozwolic aby w trakcie pijackiej burdy cos zlego stalo sie niewinnemu dziecku co??????????????????????????? jesli kazdy mysli tak jak ty to juz wiem dlaczego w naszym kraju panuje znieczulica

Gość nie czekaj
tylko czym predzej dzwon,żeby nie doszło do tragedii,nawet jesli powiedzą że ta interwencja jest nieuzasadniona,sama będziesz lepiwj sie czuła,bo zrobiłas co trzeba..............

zadzwon, nie musisz podawać nazwiska, tylko powiedz, że dzwonisz w imieniu wszystkich sąsiadów. Powodzenie. Nie bój się, Pamiętaj chodzi o bezbronne dzieci

Gość zadzwon niewinne dzieci
trafia do domu dziecka i beda Ci "dziekowac" pewnie do konca zycia :)

Gość nie czekaj

nie zastanawiaj sie...powiem wam,ze tez w dziecinstwie przezylam pieklo alkoholizmu...nieraz w trakcie awantury blagalam w myslach Boga,by ktos wezwal policje,lub jakos inaczej zainterweniowal...nikt nigdy nie pomogł:(

Gość nie czekaj
nie słuchaj głupawych mądrali i dzwon od razu,nawet jesli ntrafią do domu dziecka to nikt ich nie będzie bił i targał za włosy,a przynajmniej nie trafia na cmentarz.............

Gość weryska 20
zadzwonilam, przyjeli zgloszenie tylko kiedy przyjada??? i co zrobic jesli beda chcieli wejsc do sasiadow????????/ i akurat wejda do mnie wyda sie wtedy ze to ja i ta kobieta mnie zabije:(

będzie z tymi dziećmi? pojadą do Izby Dziecka, potem dostaną skierowanie do różnych biduli i będą tęsknić?:o ja na Twoim miejscu zabrałabym je do siebie i zaszantażowałabym rodziców stwierdzeniem: jeśli nie przestaną chlać i maltretować dzieci wtedy poproszę o interwencję organa ścigania🖐️

Gość alibabaaa
Podaj adres to ja sama zadzwonie na policje, bo bezczynnie dyskutujecie o duperelach w czasie kiedy male dzieci przezywaja pieklo !!!!!!!!!!!!!!!!

werysko-dobrze zrobilas...nie boj sie nic...

Gość nigdy bym nie chciala zeby
ktokolwiek kiedykolwiek wtrynial sie w moje zycie :)