Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie materialistka

straszy meżczyzna...chce mi...

Polecane posty

Gość nie materialistka

kopić na 18 laptopa i to nie byle jakiego bo aż za 7 tysięcy... ma 34 lata i zarabia kupę kasy... krepuje mnie to ale prezentów sie nie odmawia co mam robić??

Gość Gicior
Wszystkie jesteście takie same, tylko $$$ się liczy!

Gość No co przecież to nie
ona od niego żąda tylko on chce jej dac w prezencie.:p

Gość nie materialistka
no właśnie nie lecę krepuje mnie to jak na sile chce mi kupować ciuszki i wogole :( strasznie sie z tym źle czuje bo wiem ze inne jeszcze wyciągają kasę od bogatych Panów bez rodziny i tych którzy poleca na młode:(

Gość Gicior
To przyjmij ten laptop, później najwyżej cię gościu przeleci parę razy,a to niewielka cena za taki sprzęt!!!

Gość Gicior a skad u ciebie
takie kompleksy?:o

Gość nie materialistka
jestem dziewica i oprócz całusa w policzek nic miedzy nami nie było więcej.... a on mnie lubi i ceni za to jaka jestem ale nie rozumie ze to strasznie krepuje a on na to ze chce o kogoś dbać i kupować mu prezenty.... i to mam być ja:(

Gość aska90
gicior co ty fanzolisz ;] ten facet nie mowi ze chce cos wzamian za laptopa. a jak bedzie chcial cie przeleciec i nie bedziesz miala ochoty to nara ;]

Gość Gicior
To mam pytanie, czy ten gościu może mieć złudzenie,że Tobie się podoba, albo myślisz,że chcę ci czymś zaimponować i liczy na coś więcej, czy po prostu jest taki ekscentryczny i robi bezinteresownie?

Gość nie materialistka
hmmmm powiem tak lubię go bo jest dobry ... ja jemu sie strasznie podobam z wyglądu i ubóstwia z charakteru... i jak to powiedział ze chce żeby mi było dobrze i nie oczekuje niż w zamian

Gość Gicior
aska90 jak ktoś komuś daje prezent za 7 koła, to osoba obdarowana z reguły ma jakiś dług, zobowiązanie do takiego kogoś!

Gość a swistak siedzi i zawija

Gość Jak ci daje to bierz
tylko w żadnym wypadku nie czuj sie zobowiązana do czegoś wobec niego. :p

Gość nie materialistka
taaa tylko co na to mam jak zobaczy jaki sprzęcik dostane... głupio mi:( on mi za wszelka cenę chce go dać a ja jestem rozdarta:( nie chce wyjść na materialistkę ani tez świecić oczami skąd to mam mam nie wie ze sie z nim spotykam...

Gość Gicior
To weź ten laptop, a ideały sobie schowaj w kieszeń, bo każda panienka na Twoim miejscu zrobiłaby to samo!Jak już wspomniałem, najwyżej pójdziesz z nim do łóżka, bo taki zapewne będzie miała finał ta historyjka, proste!

Gość nie materialistka
sama nie wiem głupio mi:(nie lubię jak ktoś chce przez kasę na mnie wpłynąć... dzisiaj widziałam na jego stale w pokoju plik stówek.... wcale mi to nie zaimponowało wręcz przeciwnie;(

Gość nie wiem czy jesteś
tak naiwna, czy mnie się tylko tak wydaje... ale może to młodość i brak doświadczenia.... nie miej złudzeń

Gość nie materialistka
ja nie jestem każda inna panienka i nie będę spać z kolesiem bo mi latopa kupił bez przesady:(

Gość jakakak
heh moze chcial sie pochwalic... nie, nie on po prosytu taki jest, ma gest facet, niestety podswiadomie na cos liczy, a ile ty masz lat

Gość nie materialistka
mówiłam ze na 18stke chce mi sprezentować jak dla mnie to za drogi prezent jest...a on sie uparł bo wie ze mój komp jest na wyczerpaniu:(

Gość aska90
chwytaj rybe, a na to co ci nie pasuje nie musisz sie zgadzac, przeciez nie podpisujesz zadnej umowy :D

Gość Gicior
A wiesz co jest najgorsze,że robicie z siebie księżniczki, a myślicie głównie w kategoriach materialnych, jak już wspomniałem prędzej czy później gościu Cię przeleci i zobaczysz jaka z Ciebie niematerialistka?!Mogę się założyć o wszystko,że tak to się skończy!

Gość jakakak
sorrki, nie doczytalam. hmmm mysle, ze facet ma gest, i lubi mlode... ma jakis cel, brzmi to brutalnie, ale wie ze do niego przyjdziesz,.,,

Gość nie materialistka
do ołtarza tez nie idę ale to nie jest zgodnie z moim sumieniem :( i nie będę z nim spać bo nie jestem taka ze wskakuje każdemu do łózka... jeszcze w żadnym nie byłam:(

Gość aska90
tak napewno :D wiecie że on wie :D a co kogo obchodza jego zamiary dalsze, narazie chce dac laptopa niech daje ;]

Gość abck
a skad go w ogole znasz? to nie normalne zeby 18 letnia dziewczyna zadawala sie ze starszym facetem

Gość nie materialistka
poznaliśmy sie przez znajomych.... ja mam tylko takich znajomych nie potrafię sie dogadać z rówieśnikami... a oni ze mną sie liczą a ja słucham ich doświadczeń i nie maja mnie za gówniarę ale za równego;)