Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie materialistka

straszy meżczyzna...chce mi...

Polecane posty

Gość nie materialistka

kopić na 18 laptopa i to nie byle jakiego bo aż za 7 tysięcy... ma 34 lata i zarabia kupę kasy... krepuje mnie to ale prezentów sie nie odmawia co mam robić??

Gość nie materialistka
znajomy jakos niedawno sie poznalismy

Gość nie materialistka
uprawiamy czasem seks ale to tylko znajomy

Gość nie materialistka
boże podszywacze czemu tu tyle wrednych ludzi!!!!!!!!!!! nie uprawiamy!!!!!!!! nigdy z nim nie spałam

Gość www.zal sciska dupe.pl
lecisz na jego kase nie??

Gość Gicior
To weź ten laptop, nie bądź głupia, bo każda inna by go głabła, bez mrugnięcia okiem! Jedyną zapłatą z Twojej strony będzie sex i to wszystko!

Gość nie materialistka
nie lece na jego kasę!!

Gość Za szaleństwa których nie było
Jakim cudem to powyżej to podzywacz skoro ma taki sam adres email co ty?... Żal....:O

Gość nie materialistka
a jaki problem wpisać??

Gość nie materialistka
:):(

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co rozumiem cie, poznalas fajnego faceta, jest wolny jak mysle, jestes pewnie super laska jak sadze-zazdroszcze, dobrze wam ze soba, do niczego nie doszlo, on nie ma sie kim opiekowac, ma kase wiec dla niego laptop to pryszcz i nie traktuje tego jak wielkiego prezentu... cche ci sprawic przyjemnosc, cieszy sie gdy jest ci milo, nic nie chce w zamian, byc moze bedziecie razem, kto wie co wam zycie pisze, glowa do gory! przeciez jak ci wreczy laptopa nie walniesz mu w twarz nim, bedziecie pewnie sie "klocic" popsujesz urodziny, no, do sklepu go nie odda, a swojego juz ma :)

nie ejstem materialistka, kiedys dostalam prezent za 100zl, a afer narobilam jak glupia :(

Gość nie materialistka
no włsnie nie nawidze jak ktoś myśli ze dobrym sprzętem czy innym drogim cackiem można mnie kupić...

Gość Gicior
Gdybyś faktycznie nie była materialistką, to nie miałabyś takiego problemu, ale nie jesteś!

dlugo sie znacie, jaks ie poznaliscie> :)

Gość Kabzabrawa
w czym masz problem-dziewczyno?Ja bym na twoim miejscu nie wzial.Z zasady.Nie wiesz o co mu tak naprawde chodzi.A prezentow komus nieznajomemu za 7 tys,to sie raczej nie robi.

Gość Kabzabrawa
Ktos wyzej zauwazyl,a ja zapomnialem napisac,ze gdybys nie byla materialistka,to bys tego problemu w ogole nie miala.

Gość nie materialistka
poprosil jedynie bym mu obciagnela l polykiem ale nie musialam sie rozbierac wiec to sie nie liczy jako sex.

Gość nie materialistka
właśnie znamy sie bardzo krótko nawet nie tydzień a on z takimi propozycjami przydał by mi sie super sprzęt bo mi mój jest w opłakanym stanie.... ale nie w ten sposób:(

Gość Gicior
Ty niematerialistko, koleżanki już pytają gdzie się poznaliście, tylko nie podawaj im adresu, bo jeszcze jakaś następna niematerialistka sprzątnie Ci takiego fajnego laptopka!

bez obaw... pytalam, bo bylam ciekawa czy moze na jakies dyskotece sie poznali... typy podejrzane sie tam ponoc kreca... autorko topiku skoro znacie sie az TYYYYle to odwoluje co napisalam, przejrzyj na oczy i nie bierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żal żal żal
"ma kase wiec dla niego laptop to pryszcz i nie traktuje tego jak wielkiego prezentu... " tak po tygodniu facet wydaje na panienkę 7 tyś z dobrego serce bo dla niego to mała suma. Może i mała ale na pewno nie z dobrego serce. W jakim świecie ty żyjesz :O

Gość nie materialistka
chce któraś numer chetnnie sie podzielę ale sobie zastawie ten entuzjazm i romantyczność a innej może kupować drogie prezenty moze zachowac dla siebie

nie sadzilam ze znaja sie az tydzien, myslalam, ze spotyklaja sie z rok... tak wywnioskowalam z tego co napsiala...

Gość aska90
czemu nie ma moich zlotych rad