Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszczalska_laska

Tajemnice dotyku - czułe miejsca mężczyzny.

Polecane posty

Gość pawelek007
ja uwielbiam jak dziewczyna szepcze mi delikatnie do uszka, ma przy tym delikatny cieply oddech a to mnie bardzo podnieca...mmm.... Jest taki punkt w dolnej czesci kregoslupa mezczyzny, ktory po nacisnieciu i masowaniu potefuje wytrysk,ale nie moge znalezc opisu jak go znalezc...najwyzej moja bedzie szukac go sama:)

Gość szurum burum
mój to jeszcze uwielbia masowanie pośladków ;)

Gość puszczalska_laska
a lubi jak mu kija w dupe wpychasz ?

Gość puszczalska_laska
lodzik, lodzik, lodzik... mniam, mniam , mniam... mnie to kręci i nosek nęci ;D

Gość tuptus98
nie wiem czy to pani,czy moze pan,ten xxxxxxxxxxx i cos tam,jestes beznadziejnie,irytujaco glupi/pia.Ciebie nalezalo by sie leczyc

Gość Taaak , to ja : )
Jeżeli są to trochę młodsze dziewczyny , które nie chcą uprawiać stosunku a chcą się dobrze zabawić to można zrobić w ten sposób : Zaczynamy się całować, przy całowaniu możesz podgryzać lekko jego wargę , lizać się tylko językiem by nie ruszać buzią (chyba rozumiecie o co chodzi ; D ) no i zacznij pieścić najpierw przez spodnie jego penisa w górę i w dół , czasami lekko klejnoty zgniatając a w tym samym momencie zacznij całować z językiem jego szyje , ale tak , by nie zrobić malinki bo to w końcu ma byś podniecające ; )) Potem możecie lekko podgryzać jego ucho w tym samym czasie rękoma smyrać go po plecac i przy okazji drapać lekko by krzywdy nie zrobić . Potem może być wam troszeczkę gorąco , to ściągnij mu bluzkę (czyli wpierw ręce pod koszulkę i powoli ściągaj) Połóż go na plecach i połuż się tak , ale by nogi były zgięte , i zacznij całować go po szyji , w tym samym momencie ocierając się o jego penisa swoim tyłkiem , całuj go powoli schodząc w dół , do klatki , do pępka i gdy będziesz już przy pępku , to wpierw włóż smyrając go jeden palec w jego spodnie i potem wyciągnij , potem tymi palcami przejedz po jego klatce i zatrzymaj się na sutku , z całusami idz po woli do tego sutka i zacznij je ssać . Potem znów idź w dół z całusami i w tym samym czasie smyrając go znów włóż palce (tym razem dwa) do jego majtek i wyciągnij .. I jeżeli będziesz chciała to włóż całą rękę , masuj tak samo jego penisa w górę i wdół jak wcześniej przez spodnie tylko coraz szybciej , i jeżeli się nie boisz to zrobisz mu loda ; D I koniec : )

Gość piotr1983
MOja mnie całuje Klaudia ma 18 lat supr dziewczyna całuje mnie wszedzie a gdzy widzi mnie podneiconego to mówi a teraz sie wezme za twojego małego i co tam sie w sroku znajduje wtedy odjazd