Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marznieciontka

Czemu dzieci bawią dzieci..

Polecane posty

Gość Marznieciontka

Dlaczego zawsze kiedy do jakiejs rodziny gdzie jest np. 15 czy 16 letnia dziewczyna to kiedy przychodzą goscie z 5 latkką (np) to dlaczego ona ma się zajmowac tym dzieckiem no dlaczego? Przeciez ona nie ma zabawek w pokoju.. przeciez ona nie lubi może dzieci i nie ma ochoty zajmowac sie jakims dzieciakiem.. No dlaczego tak jest?

Bo dorosłym sie nie chce siedziec z gówniarzami, wola na spokojnie wypic kawke i poplotkowac a nastolatka nie ma nic do gadania wiec zwalaja wszystko na nia bo nie ma wyboru :)

Gość Marznieciontka
Wrrr ale są hamy..

Gość ja tam puszczam
paro-latkowi gre na kompie, albo bajke i z glowy

Gość ja tam puszczam
pozdrowka dla Ziggiego i Carlosa

Gość griszka
Kuraiko fajne te Twoje świnki,nie pozwól aby gówniarz zamęczył zwierzaki

Gość Marznieciontka
Wrr.. i jeszcze sie znecaja nas naszymi pupilkami.. ale nie tak sie nie da trzeba coś z tym zrobić ^^ Protestujemy xD

Gość ssdde
jak moj kot zobaczy młodego to spierdala po domu jak oparzony :D wie czym grozi wpadniecie w jego rece

Gość Marznieciontka
Haha xD Masz mądrego kota pozdrow go :)) 🖐️ a ja jako dobra osoba wyciagnelam dzieciakowi jednak moje ukochane misie a on beszczelnie rozwalil je po pokoju i rozwalił dwa ;/ a ja chcąc je schowac on wyrywal mi je z rąk i rzucał po pokoju Jak tak mozna dziecko wychowac..

Gość griszka
Ja kiedyś miałam świnkę,ale okazało się ,że mam alergię.Została z rodzicami ,a ja się przeprowadziłam:classic_cool: Teraz mam kota i źle znosi wizyty dzieciaków,kiedyś o mało zawału nie dostał,jak wparowała zgraja.Ganiali go ,zaszył się na segmencie i udawał,że go nie ma.A oni "kici,kici,gdzie kotek?"Ja na to,że kotek śpi,i zamknęłam pokój,kot był przerażony....

Gość Marznieciontka
(mialam to napisac wczesniej ale mi sie zacielo foorum wrrr :[ )) Kuraiko -- ojej.. jak bylo was wiecej to.. ło.. xD jak jest wiecej dzieci to one jakoś tak zachowują się też smielej i rozdarte są bardziej ;] Ale żadna starsza siostra nie lubi tak swojej mlodszej siostry ;] przynajmniej ja sie z takimi spotykałam to tak slyszzalam. Oj z drugiego to ja tez mam siostre z drugiego malzenstwa taty..

Gość Marznieciontka
Hihi xD słoodkie ''Kumcie'' ^^ Phi jak on może, kiedys zrozumie że nawet jak się jest dużym można mieć ulubione rzeczy tego typu ^^