Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocona

CO MYSLICIE O TYM

Polecane posty

Gość nocona

moj chlopak wlasnie poszedl do domu ode mnie bo mowi,ze jest bardzo zmeczony itd.... a przed chwila mi pisze,ze jeszcze spotkal kolegow i idzie do baru::(chyba slusznie sie wkurzam??

Gość słusznie

Gość griszka
Miał to wczesniej zplanowane :P

Gość słusznie
ludzie sa dziwni - przeciez jesli miał to zaplanowane to mógł zwyczajnie jej o tym powiedziec a tak kłamstwo kłamstwo kłamstwo ale pewnosci nie mamy ze było to zaplanowane więc przyjmujemy , że było to przypadkiem - może poprostu spytaj grzecznie : juz nie jestes zmęczony ?

Gość Ja mam ....
Słusznie ... Mój facet też tak czasem robi mimo, że mieszkamy razem :o Np.Wraca z pracy i smęci jaki to on zmęczony, jak się narobił i że chce się przespać a wystarczy, że kolega zadzwoni żeby poszedł na piwko albo na siłownię to od razu nabiera sił i wychodzi :o Wkurza mnie to strasznie i nieraz kłóciliśmy się o to ... ale efektów brak na dłuższą metę :(

Gość nocona
dzwonilam do niego i powiedzial,ze kolegow spotkal po drodze i go namowili na piwko:(siedze i placze

Gość słusznie
czyli ja trafiłam na innego faceta

Gość Ja mam ....
Nie płacz ... szkoda łez bo faceci już tacy są :o ... Kurcze chciałabym też raz kiedyś wykręcić mu podobny numer, ale mamy małą córeczkę i przecież nie zostawię jej.

Gość słusznie
nie płacz bo nie ma powodu - przy najblizszej okazji wytłumacz mu ze było Tobie przykro z tego powodu i wyjasnij by tego nie robił wiecej a jesli chce sie umawiac z kolegami to bardzo prosze ale nie w tym samym terminie co z Tobą

daj mu spokój,to naprawdę nie jest powód do rozpaczy. to,że ktos jest zmęczony to nie znaczy,że kanapa i telewizor są jego marzeniem. czasem na takim piwku z przyjaciółmi odpoczywa się najlepiej. Przede wszystkim, psychicznie od rozhisteryzowanych dziewuch chcących przywiązanie i oddania:O

ja mam----co z tego,że macie małą córeczką? To jest tak samo jego dziecko jak i Twoje. A Ty masz takie same prawo do wychodzenia z domu. Stajesz w drzwiach i mówisz\" będę jak wrócę\" poradzą sobie.

Gość nocona
ale on za czesto juz wychodzi na cale noce,a pragnelam,zeby chociaz dzisiaj spedzil ze mna sobote tymbardziej,ze widzilmy sie co drugi weekend bo ja studiuje zaocznie, w dodatku dzisiaj mielismy uczcic nasz 2letni zwiazek:(ehhh

Gość słusznie
a to juz nieładnie jesli miała byc rocznica .....

Moj nie chodzi nigdzie beze mnie. A na Twoim miejscu bym wyciela mu tez taki numer :-P

Gość słusznie
jesli rozmowa nie pomoże to zrób to samo