Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocona

CO MAM ZROBIC Z TYM prosze pomozcie doradzcie

Polecane posty

Gość nocona

od 5tygodni nie mam okresu lecze sie prywatnie,ale wizyty polegaja tylko na tym,ze lekarz mi przepisuje ciagle nowe leki ,jak jedne nie pomagaja to po 7dniach nastepna wizyta i kolejne tablety rzadne badania nie sa mi robione,a ja sie czuje coraz bardziej slabiej,i jak nienawidze szpitali to chcialabym trafic do szpitala bo moze tam by mi wkoncu zrobili jakies badania ale nie przyjma mnie do szpitala z powodu braku okresu,wiec moze sklamac ze mnie bardzo brzuch boli,nie wiem

Gość a tam
to moze byc spowodowane wieloma czynnikami .. duzo stresu choroba braj snu itd lub jesli zrobilas to bez zabezpieczenia.. ale jesli nioe to moze byc to tym wywolane .. sknsultuj sie moze z innym lekarzem a nie faszeruj sie lekami.. znam to..

Gość skiwe
znajdz dobrego endokrynologa w miescie niech ci zrobi badania i dobierze odpowiednie leki a tak w ogole zastanow sie jaka moze byc przyczyna tego ze nie masz okresu? stres? niedozywienie? problemy emocjonalne?

Gość nocona
ale ja dzisiaj sie juz czuje taka slaba,ze zastanawim sie czy nie jechac do szpitala:(doluje mnie to wszystko juz:( napewno nie jestem w ciazy,ale jestem bardzo nerwowa

Gość kkkjjjjjf
Ty IDIOTKO, co ty sądzisz, że od braku okresu się umiera??????? Jedź najlepiej na ostry dużur, mała debilko.

Gość kkkjjjjjf
Po prostu twoja głupota powala. Taaaak.... wołaj pogotowie, bo nie masz okresu.

Gość kkkjjjjjf
Czy wiesz, dziecko, że okres sie czasami zatrzymuje i poł roku? I zaiste nikt od tego nie mdleje ani nie umiera. Jesteś pod opieką lekarza, tak? To czego ty jeszcze chcesz?????

Gość eadret
Taaaak.... jedź do szpitala i to szybko, bo ci od tego włosy w uszach wyrosną.

Gość eadret
"Jestem bardzo nerwowa" - to w twoim przypadku eufemizm. Jesteś pieprzoną neurotyczką i hipochondryczką wmawiającą sobie choroby.

Gość nocona
to moze do psychiatry mam sie zapisać??