Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham ten stan

przegladam nasza-klase i widze, ze duzo znajomych w moim wieku

Polecane posty

Mi tam nie przeszkadza to, ze moi znajomi wklejaja fotki ze slubu, z dziecmi i z podrozy. Rozumiem, ze sa dumni ze swoich dzieci czy partnerow, ze dzien slubu byl dla nich wazny, i nie widze w tym nic zlego. Dzieki naszej-klasie widze jak wygladaja, jak im rosna dzieci, co robia, i jakos na mysl mi nie przyszlo pomyslec, ze sie lansuja ani im nie zazdroszcze. Moze dlatego, ze ich lubie i sama jestem szczesliwa.

Gość bede wredna
pewna dziewczyna z mojej mieściny, nie znam jej dobrze ... to zawsze kreowała sie na modelke i gwiazde, oczywiscie zdjecia zmienia regularnie, ma juz ponad 600 znajomych (WLACZNIE Z TYMI glupimi typu piekne kobiety, itd) a w notce o sobie napisala tu cytat: prosze o nie wysylanie zaproszen typu fajne madre,naj...itp,itd;/ bo i tak ich nie przyjme;) no jakby chciala zeby kazdy byl jej znajomym! ale generalnie to nie wiem o co jej tu chodzi:/

wiecie..nie lubie naszej klasy bo mozna sie dowiedziec rzeczy które rozwalają nasze plany. koszmar :(

Wybaczcie że to napiszę, ale czytając wasze komentarze, wnioskuję że trzeba mieć naprawdę niską samoocenę żeby się dołować z powodu portalu nasza-klasa i czyiś głupich zdjęć i kometarzy... Spokojnie!! Ja rozumiem samotność dobija itp, mam ten sam problem, ale nie przeglądam tam zdjęć koleżanek, po to by się jeszcze dobić. Szczerze mówiąc nawet nie robi to na mnie wrażenie ktokolwiek i jakkolwiek się tam lansuję. \"ja tez bylam na spotkaniu klasowym. niby bylo fajnie ale kazdy opowiadal o sobie i nikt nie mowil o niepowodzeniach, wszystkich zycie wyglada na poukladane i superrrr ale to tylko czesc prawdy\" No litośći!!!!!!!!!!!!!!!!! A co? Każdy miał po parunastu, czy parudziesięciu latach opowiadać o swoich rozwoadch, chorobach, tarapatach finansowych? A Ty może zadręczałas ich o tym jak Tobie strasznie...?? Przecież to oczywiste że po tylu latach nie będzie nikt wywlekał brudów ze swojego życia, ja nawet takowych nie chciałabym sluchac na takim spotkaniu- dopiero by było markotnie :/:/ Prezsadzacie...jakiś zwykły portal, nie widzę w nim nic złego, a pisząc takie rzeczy że tkoś się tam lansuje tamto siamto...brzmi jakbyście zazdrościły :) :)

Gość czarna elo
mam pytanie...nie wiem czemu ale od jakiegos czasu nie widze aktywnych znajomych na nk...:/ kiepsko...wiecie cos moze?Pozdro..prosze o odp..