Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w dzisiejszym świeci

Chce żeby wróciły dawne czasy...

Polecane posty

Gość zagubiona w dzisiejszym świeci

Takie kiedy ludzie mieli jakieś ideały, dążyli do czegoś, a nie tak jak dzisiaj tylko dziki wyścig materialistów. Dawniej każdy miał czas na spotkania ze znajomymi, z rodziną, a teraz każdy zabiegany. Nawet związki wyglądały inaczej, młodzież była zupełnie inna. Boje się pomyśleć co będzie za 20, 30 lat...

Gość były też puste półki w
sklepach i liczydła zamiast komputerow 🖐️

Gość świat bez zmian
Tak jak nasi rodzice. Też się bali i boją. Ideały i dążenia się zmieniają. Kiedyś mówili Ci o nich znajomi, dzię wciska Ci TV ;) Powrót do starych czasów to zahamowanie rozwoju. Starsi chyba zawsze byli przeciwni nowościom. "świat bez zmian" to świat bez rozwoju. Kiedyś o zmianach wiedzieli najbliżsi, dziś w dobie globalizacji , o jakichkolwiek zmianach wie cały świat. I cały świat się zmienia. Czy "stary" był lepszy niż obecny ?

Gość świat bez zmian
"były teżliczydła zamiast komputerow" Dziś komputery liczą wszystko za człowieka. Niestety komputer nie potrafi policzyć, na co liczy CZłOWIEK ...

Gość skarb Tryzuba
kto nie odpowie, skoro na ziemiach Polski odnalazłem SKARB TRYZUBA to czy muszę się przyznać do znaleziska skarbówce z Ukrainy ?

Gość skarb Tryzuba
sporo wykopałem w starej leśniczówece

Gość ja tez chce dawne czasy
pomimo, ze w sklepach pustki ale byly pewexy! :D do tego ludzie weseli, mieli czas na imprezy, dla znajomcyh. a teraz kazdy praca i praca... nic wiecej... no w ogole bylo calkiem inaczej!