Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lidka O

艣rodek na prrzeczyszczenie

Polecane posty

Go艣膰 lidka O

co jest dobre na ponad tygodniowe zaparcie w pi膮tek wypi艂am senes-fix i nic wczoraj 3 艂y偶ki syropu apinorm i te偶 nic co mo偶e pom贸c , nigdy nie mia艂am z tym k艂opotu wi臋c nie mam do艣wiadcze艅 z 艣rodkami na przeczyszczenie prosz臋 o rady

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kup normalny li艣膰 senesu z her
bapolu (tylko w aptece dostaniesz), a na pewno pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lepek22
czy umiesz sobie sama zrobi膰 lewatyw臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidka O
lewatywa to nie dlamnie ,a senes pi艂am w pi膮tek i to z 2 torebek i widocznie na mnie nie dzia艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milka s
tydzien to trzeba do lekarza

Udost臋pnij ten post

zr贸b sobie jednodniow膮 g艂od贸wk臋 -- pij tylko kefir (butelka litrowa na caly dzien), wod臋 i 3x dziennie kieliszek oleju to na pewno Ci pomo偶e 偶eby unikn膮膰 problem贸w przyszlosci -- to co rano siemie lniane, lub co wiecz贸r szklanka kefiru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diianka
ja przed operacja dostalam taki plyn do picia tylko nie wiem nazwy jakas slono-gorzka sol to wymiotlo mi kiszki do czysta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba znalazlam
wczoraj przeczytalam o nowym preparacie to NASIONA PLANTAGO OVATA. Ja dodatkowo, poniewaz cierpie na m.in zapacia wybieram sie na HYDROKOLONOTERAPIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik1234444
spr贸buj wypi膰 z pol szklanki soku z kiszonej kapusty. Naprawde pomaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidulka
ja mam wiecznie zaparcia i podejrzewam, ze porzez to mam nadwage, jak juz jestem w sytuacji bez wyjscia to lykam xenne w wiekszych ilosciach, albo jakies inne tabletki na przeczyszczenie ale koniecznie w wiekszej ilosci, bo inaczej nic nie dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidi
sprubuj tabletki Bisacodyl tak z 5 tab jak zi贸艂ka nie pomog艂y , podzia艂a po ok 6 godz nie od razu ale to mocne b臋dziesz lata膰 do wc kilka razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agA .
ja robi臋 sobie przeczyszczenie uk艂adu pokarmowego 2 razy w roku jesieni膮 i na wiosn臋 w ten spos贸b -3 艂y偶ki oleju rycynowego i po godzinie pij臋 sok z gruszek z sokowir贸wki tak do oporu ( litr lub wi臋cej) zaczyna dzia艂a膰 po pu艂 godz i czy艣ci do zera (sam sok z gruszek te偶 dzia艂a ale boli po nim brzuch) ale to rewolucja i trzeba siedzie膰 w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..........k......
Bisacodyl 3tabl a po 2 godz jeszcze 2 dzia艂a wolno po 6-8 godz ale po takiej dawce wyczy艣ci totalnie ka偶dego

Udost臋pnij ten post