Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka O

środek na prrzeczyszczenie

Polecane posty

Gość lidka O

co jest dobre na ponad tygodniowe zaparcie w piątek wypiłam senes-fix i nic wczoraj 3 łyżki syropu apinorm i też nic co może pomóc , nigdy nie miałam z tym kłopotu więc nie mam doświadczeń z środkami na przeczyszczenie proszę o rady

Gość kup normalny liść senesu z her
bapolu (tylko w aptece dostaniesz), a na pewno pomoże

Gość lepek22
czy umiesz sobie sama zrobić lewatywę?

Gość lidka O
lewatywa to nie dlamnie ,a senes piłam w piątek i to z 2 torebek i widocznie na mnie nie działa ?

Gość milka s
tydzien to trzeba do lekarza

zrób sobie jednodniową głodówkę -- pij tylko kefir (butelka litrowa na caly dzien), wodę i 3x dziennie kieliszek oleju to na pewno Ci pomoże żeby uniknąć problemów przyszlosci -- to co rano siemie lniane, lub co wieczór szklanka kefiru

Gość Diianka
ja przed operacja dostalam taki plyn do picia tylko nie wiem nazwy jakas slono-gorzka sol to wymiotlo mi kiszki do czysta

Gość chyba znalazlam
wczoraj przeczytalam o nowym preparacie to NASIONA PLANTAGO OVATA. Ja dodatkowo, poniewaz cierpie na m.in zapacia wybieram sie na HYDROKOLONOTERAPIE

Gość ktosik1234444
spróbuj wypić z pol szklanki soku z kiszonej kapusty. Naprawde pomaga.

Gość bidulka
ja mam wiecznie zaparcia i podejrzewam, ze porzez to mam nadwage, jak juz jestem w sytuacji bez wyjscia to lykam xenne w wiekszych ilosciach, albo jakies inne tabletki na przeczyszczenie ale koniecznie w wiekszej ilosci, bo inaczej nic nie dziala

Gość lidi
sprubuj tabletki Bisacodyl tak z 5 tab jak ziółka nie pomogły , podziała po ok 6 godz nie od razu ale to mocne będziesz latać do wc kilka razy

Gość agA .
ja robię sobie przeczyszczenie układu pokarmowego 2 razy w roku jesienią i na wiosnę w ten sposób -3 łyżki oleju rycynowego i po godzinie piję sok z gruszek z sokowirówki tak do oporu ( litr lub więcej) zaczyna działać po puł godz i czyści do zera (sam sok z gruszek też działa ale boli po nim brzuch) ale to rewolucja i trzeba siedzieć w domu

Gość ..........k......
Bisacodyl 3tabl a po 2 godz jeszcze 2 działa wolno po 6-8 godz ale po takiej dawce wyczyści totalnie każdego