Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kam88yla

UROJONA CIĄŻA?

Polecane posty

Gość Kam88yla

Biorę tabletki Jeanine. 20 lutego (kiedy brałam przedostatnią tabletkę) bawiliśmy się z facetem (stosunku nie było, ale jego penis był blisko mojej pochwy, był tylko oral). 4 dni później dostałam okres z odstawienia. Później 29 lutego był stosunek, on dodatkowo miał prezerwatywę bo ja jakoś nie wierzę w pełni tabletkom. To był 2 dzień brania nowego opakowania tabletek. Dobę wcześniej (przy 1 tabletce) wypiłam sporo alkoholu. Prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła. Po skończonym opakowaniu tabletek dostałam okres z odstawienia normalnie. Przed skończeniem opakowania bolały mnie bardzo piersi. Wydaje mi się, że trochę urosły. Teraz dziwnie kręci mi się w głowie. Dodatkowo czuję jakby mi podbrzusze "napęczniało". Misiąc po stosunku? Czy to może być ciąża? Czy to w ogóle możliwe? Schizy już mam.. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Dziwnie się czuję i chyba sama sobie wmawiam niemożliwe. Boli mnie głowa, czuję dziwne napuchnięcie podbrzusza, jakby coś mi stało w gardle, do tego dostrzegam otoczki wokół sutków! Nie wiem.. Boję się zrobić test.. Czy to urojona ciąża??

Gość ajt
przeciez tabletki nie daja 100% pewnoci... helołł

Gość Kam88yla
tabletki + gumka.. :(

Gość Kam88yla
nikt wiecej nic nie napisze??

Gość karla2
spokojnie dziewczyno-skoro bierzesz tabletki i jeszcze stoujecie gumki to naprawde możesz spać spokojnie. Pamiętaj że organizmem kobiety rządzą niestety hormony i czasami zarzają się ich wahania. Jakdla mnie możesz być w 99% spokojna

Gość Kam88yla
dziekuje dziewczyny ale chyba zrobie jednak test. te wszystkie objawy.. a jesli ciagle biore tabletki to test wyjdzie miarodajnie?

Gość Kam88yla
a test? jesli go zrobie w czasie brania tabletek to bedzie mowil prawde?

Gość lepek22
tak

Gość Kam88yla
dziekuje. ide po test a pozniej chwila prawdy..

jesli ktos decyduje sie na seks to moim zdaniem pomimo antykoncepcji powinnien sie liczyc z konsekwencjami. jesli masz caly czas obsesyjnie myslec o ciazy to moze takie zabawy nie sa dla ciebie. ha moze zacznij stosowac oprocz tabletek i prezerwatyw globulki i stosunek przerywany?? wiesz co 4 metody to nie jedna.

Gość Kam88yla
wynik: NEGATYWNY. uff.