Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desert Rose 1986**

Kto cierpi na nerwice depresyjną ??

Polecane posty

Gość Desert Rose 1986**

Ja sama lecze sie od niedawna. Jak to u was przebiega i jakie leki bierzecie ?

po lekach czulam sie fatalnie wiec odstawilam chodzę na terapie i pije zioła działa tak sobie - ale wole to niż dziwne działanie leków a może to mój paniczny strach przed uzależnieniem sprawia, że tak źle na nie reaguje powodzenia

Gość orange-orange
jakie ziola pijesz???? rumianek???

Gość Desert Rose 1986**
ale co ziola moga pomoc ? ja biore leki ale tez za dobrze sie nie czuje tylko tyle ze mam duzy apetyt a wczesniej wcale nie mialam

Gość Desert Rose 1986**
up

Recepta jest taka, bierzemy: 1/ część (50g) ziela rdestu ptasiego 2/ część (50g) ziela melisy 3/ część (50g) ziela srebrnika 4/ część (50g) krwawnika pospolitego 5/ część (50g) ziela serdecznika 6/ część (50g) ziela dziurawca 7/ część (50g) lisc miety+ pokrzywy+ podbialu 8/ dwie części czyli 100g kwiat glogu 9/ część (50g) korzen lukrecji 10/ część (50g) porost islandzki 11/ dwie części czyli 100g szyszki chmielu 12/ trzy części czyli 150g korzenia kozłka 2 łyżki zaparzam w 2 szklankach przegotowanej wody, po 30 min odcedzam --- piję 1 filiżankę 3x dziennie ok pół godz przed posilkiem

cały zestaw ziół kosztuje ok. 40 zł i starcza na kilka miesięcy można też zrobić inaczej: 1 szkl ziół zalewasz ok 750ml wódki - po 2 tyg odcedzasz -- pijesz po 15 ml. 3x dziennie http://www.forum.nerwica.com/viewtopic.php?t=837&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=9150e9e78faf2c0ecf3dcb16fab86b3d pod tym adresem wiecej info na ich temat