Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 Ale od kilku dni strasznie bolą mnie brodawki sutkowe... Tak że nie mogę ich dotknąć. Ale jednocześnie pobolewa mnie leciutko brzuch tak jak na okres i boję się, że go jednak dostanę :( Ale nie pamiętam żeby kiedykolwiek bolały mnie tak brodawki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fkaaaaaa Napisano Kwiecień 6, 2008 Może masz podniesiony poziom prolaktyny. Sprawdzałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 Nie sprawdzałam :( Ale mam stresa że w końcu i tak znowu dostanę ten @. nie chcę go :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po co to piszeesz Napisano Kwiecień 6, 2008 zrob test a nnie pierdolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 Tak tylko że mam takiego stracha że jak pojade do apteki to w miedzyczasie dostane @ :( Może to glupie ale już tyle razy się rozczarowałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martuska_k Napisano Kwiecień 6, 2008 same jesteście pojebane. Po co tu wchodzicie skoro stać was tylko na takie wpisy? Można czegoś nie wiedzieć nie trzeba od razu wyzywać innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z niczym nie nalezy Napisano Kwiecień 6, 2008 zrob bete jutro i bedziesz wszystko wiedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach