Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolelum1234

Czy faceci spod Raka to zawsze tacy dranie?

Polecane posty

Gość lelumpolelum1234

Rety, no nie wierze. Robi wrazenie takiego "slodkiego chlopczyka" a wychodzi z niego zwierze jak sie go lepiej pozna :o Ktos ma doswiadczenia z panami spod raka?Piszcie!

Gość lelumpolelum1234
Slynny przyklad: Tom Cruise.......

Gość masienka
Ja mam faceta raka - istne cudo ;-) Kocha mnie nad życie i spełnia każdą moją zachciankę :-p To sie nazywa facet :-D A co zrobił Twój, że tak o nim mówisz ? Dlaczego drań ?

Gość Krolowa Wszechswiata
ja tam lubie raczki

TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o

Gość lelumpolelum1234
Sluchaj...moj oswiadczyl mi, ze mnie kocha, ale zycie nie pozwolilo nam byc razem............no co za palant i mieczak!!!!!!!!!

Gość ja znam raka
Ja znam jednego Raka ktory jest cudownym facetem i zrobi wszystko abym byla szczesliwa... To sa niesamowici faceci,bardzo rodzinni i mocno stapajacy po ziemi...

Gość lelumpolelum1234
Ten oj rak to jakis taki placzliwy jest...Mam wrazenie, ze stwarza specjalnie historie dramatyczne, zeby nie stworzyc w koncu szczesliwego zwiazku...Lubi takie milosci z przeszkodami...

Gość lelumpolelum1234
z tym kochaniem na zaboj to Ci powiem tak: moj poprzedni pan rak oznajmil mi znienacka ze laska jest w ciazy i sie musi zenic :D taki byl rodzinny.... aha i mimo wszystko chcial sie spotykac na boku ;)

Gość ona18latek
ja tez znalam jednago raka,w ktorym bylam zakochana.bo na poczatku byl kochany,wiedzial co potrzebuje i wiedzial co mi powiedziec zebym dobrze sie czula i okazalo sie ze on z kazda to samo robi.poprostu wiedzial co kobieta potrzebuje,walil komplementy,mowil jaka to jestem kochana i co przylapalam go z inna

Gość ona18latek
moj pan rak byl zonaty i widac jaki rodzinny facet :) jeszcze troche i by mna kierowal jalk swoja zone.to typ faceta ktory potrafi zniszczyc kobiete.ale pewnie nie kazdy spod znaku raka taki:)

Gość lelumpolelum1234
dokladnie!super to ujelas z tym "zniszczyc kobiete" :)

Gość ona18latek
zanim go poznalam moglam miec kazdego faceta,a po tym wszystkim zrobilam sie nie ufna.tzn moze z jednej strony dobrze bo wiem jak facet potrafi klamac ale z drugiej strony to w sumie teraz w kazdym facecie prawie klamce widze

Gość lelumpolelum1234
ten moj to tak super potrafi manipulowac ludzmi, ze ja sie juz nie moge zorientowac co jest prawda a co falszem...Czuje ze musze uciekac bo on mnie na prawde zniszczy!!! :(

Gość lelumpolelum1234
a spod jakiego Ty jestes znaku? Ja Ryby, mialo byc idealnie a tu taki klops :o

Gość ona18latek
dokladnie jak moj manipulowac to on potrafil.zawsze jak bylam na niego zla to tak to obracal ze wkoncu myslalam ze to moja wina.w tym czasie wszyscy mi mowili ze sie zmienilam,nie bylam soba,tak jak jego zona tracilam blask w oczach,on mnie niszczyl,tacy faceci sa straszni.udaja super facetow.moj mi zawsze mowil ze on sie tak dla mnie poswieca a ja go nie doceniam.skurwiel!

kazdy Rak to gnojek!!!!!! Ciepłe kluchy!! Ale jak inna dobrze wezmie go pod włos to już po tobie1 Poleci za inna!

Gość ona18latek
ja spod byka

Gość ona18latek
moj to za coraz mlodsze sie bierze.jego zona 22 lata,ja 18 a nastepna 16 jeszcze troche i go zamknal za pedofilie :)

Gość ja mam mężusia Raczka
jest kochany, odpowiedzialny, nawet nie spojrzy na inne to nie typ kochasia, wierny, pomocny innym ludziom, życzliwy, delikatny, czuły, opiekuńczy kocham go nad życie to raczek spokojny. ale znam tez Raczka chama, idiotę, i same beznadziejne cechy.

Gość ona18latek
wyglada na to ze sa dwa typy rakow kochajacy i wierny albo zdradzajacy dran:)

Gość lelumpolelum1234
taaak, bo oni lubia takie "slabe kobietki", slodkie, kobiece i cieple.Potrzebuja czuc sie "silnym mezczyzna" i biada, jesli mu sie sprzeciwisz... A potem im wypominaja, ze sa takie nieciekawe...i ogladaja sie za nowym lupem. Co za palant. Aha, miedzy nami jest 10 lat roznicy ;) Cos w tym jest...

Gość lelumpolelum1234
Tak, z tymi typami to widac racja...Mylse, ze to moga byc wrazliwe istoty, ale niektorzy panowie spod tago znaku maja tak wielkie kompleksy, ze bez przerwy probuja sie dowartosciowywac :o

Gość ona18latek
moj to mial zawsze na wszystko wytlumaczenie.jaki on sie wrazliwy wydawal czasami zona go nie docenia a ja jestem taka cudowna i kochana,gdyby byl wolny byli bysmy juz razem ale wkoncu ich coreczka ktora tak kocha-jego stala gadka.dopiero teraz widze jaki to naprawde cham.teraz sie nawet nie kryje ze swoimi wrednymi usmieszkami.jaki dumny z siebie chodzi.biedne dziecko nie chcialabym miec takiego ojca

Gość ona18latek
a najlepsze jest to ze zaczelam sie z nim spotykac dla zabawy a wyszlo tak ze zylam od spotkania do spotkania nic sie dla mnie nie liczyl tylko zeby go znow zobaczyc:(

Gość lelumpolelum1234
ona--> moge Cie zapytac jak od niego odeszlas? I jak sobie z tym radzisz? Ja mam wrazenie, ze on mnie teraz bedzie przesladowal...Boje sie :(

Gość ona18latek
ale nie robie z siebie ofiary wkoncu sama to zaczelam.ale tacy faceci sie juz nie zmienia zawsze beda gnojami!