Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopiec z kreta

Ile kasy powinno sie dać na 18-stke...

Polecane posty

Gość Kopiec z kreta

wnuczce ? i mojej chrześnicy? wnuczce chce dac 1000 zł a chrzesnicy 500 zł

Gość to zależy
ja od chrzestnej dostałam 300zł (ale jako jedna osoba) a od babci już nie pamietam (dawno to było).

ludzie nie przesadzajcie z tą kasą ja uwazam,że jak chrzestny da 500 zł na wesele to dobrze a na osiemnastkę????zresztą to chyba zalezy też od tego czy \"musimy sie komus odstawic\"ale jak babcia chce dac wnukowi tysiaka to w sumie czemu nie:)

Gość mi babcia zapłaciła
prawo jazdy , czyli tez ok.1000

Gość twixxx
Niestety w dzisiejszych czasach dobra babcia czy inny krewny to taki, ktory daje kase:O

Gość oj przestancie
kasa nie jest najwazniejsza przeciez, plytko myslicie.....

Gość Kopiec z kreta
Ojejku... chce sprawic wnuczce przyjemnosc bo mam ja tylko 1 :P

Gość szewczyk burczymucha
Moim zdaniem nalezy dac tyle, ile nasz solenizant zarobil wlasna praca w poprzednim miesiacu. Czyli najczesciej zero.

Gość takie
może lepiej wziąć ją na zakupy i nie sobie coś wybierze ja bym pieniędzy nie dawała

Gość Kopiec z kreta
dlaczego nie dałabys pieniedzy?? Nie mowie ze moja corka z mezem sa biedni i musze dac duzo kasy wnuczce bo wlasnie sa oni w dobrej sytuacji materialnej i moglabym jej wogole tej kasy nie dawac ale chce zeby zaszalala sobie za nia... a co do chrzesnicy to tak samo jak moja wnuczka- niech sobie sama cos kupi

Myśle ze 1000 dla wnuczki to dobra kwota :) napewno sie ucieszy, ze moze ta kase miec tylko dla siebie i zrobic z nia co zechce ;) :D a dla chrzesnicy dalabym 300 :P

Gość to zależy
Jeśli jesteś bogata i jeśli chcesz tyle dać to daj! Biedniejsi dają skromniejsze prezenty, a bogaty może sobie pozwolić na droższy, a zresztą od bogatego spodziewamy się lepszych prezentów ;)

Gość vinca
he a ja jestem zdania, że na taką okazję skoro jestes babcią czy chrzestną powinnaś kupić jakąś pamiątke!! nie wiem np złoty pierscionek, wisiorek czy coś tam.....tak żeby wkładając na palec.... pamietała, że to od babci... teraz i za kilka czy kilkanaście lat...a pieniądze??? fruuuuuu i juz ich nie będzie...pamiatki po babci też :)