Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile mam czekać

Facet milczy......................................................

Polecane posty

Gość ile mam czekać

wczoraj randka i do dziś zero wiadomości od niego.Naprawdę to jest rownoznaczne z porażką?

Gość ile mam czekać
Ile wy czekałyście na wiadomość od faceta po pierwszej randce?

Gość ile mam czekać
Myslisz ze jeszcze jest szansa?

Gość esy_floresy
a ja 2 miesiace :/ i nie wiem po co w ogole sie odezwal ponownie??? 'zeby nie tracic kontaktu' jak twierdzi...phi

Gość Itnat
Ja czekalam jeden dzien. A bylam zaskoczona totalnie, bo myslalam, ze wypadlam tragicznie ;P.

Gość ile mam czekać
czyli moge sie jeszcze łudzić czy nie??? Wydaje mi się ze jak ktos jest zainteresowany to powinien wysłać na drugi dzien smsa.

A na co ty liczysz, że normalny facet będzie wychowywał czujegoś bachora? Przechodzone pindy mają w zasadzie zerowe szanse na normalnego faceta ;)po 1 hmm umiesz liczyć licz na siebie ;) po 2 nie bachor! po 3 kazdy zasluguje na milosc ;)

Kiedy taka jest prawda. Mam kolegów, znajomych, rozmawiamy o różnych sprawach. Zgadnij jak podchodzą do sprawy samotnych mamuś? z kosmosa nie jestesmy :) pamietaj ze samotna mamusia = samotny tatus ;)

Owszem, ja tego nie neguje. Tylko dzieciak działa niesamowicie odstraszająco i chocby nie wiem jak mamusia była niezła, to normalny facet poszuka sobie jakiejś nie naznaczonej gówniarzem hmm milosc tylko milosc ;)

Bo takiej byle kto nie zadowoli.Takiej nie chodzi tylko o bzzzzz.Obserwuje faceta czy sie nadaje na partnera,a także na przyszłego ojca swojego dziecka.Ach jeszcze dochodzi opinia kumpli,którzy sie mogą nabijać ze żadna Go nie chciała to wziął sobie mamuśke.Tchórzostwo :classic_cool:

Gość ile mam czekać
a co z moim tematem?:)

Hehe myslisz o samotnym tatusiu wychowującym samotnie dziecko, czy takim co płaci alimenty takim co placi alimenty ! zwiazek dwojga ludzi to odpowiedzialnosc ,,,i nie ma znaczenia czy ktos ma dzieci czy nie ..

Bo takiej byle kto nie zadowoli.Takiej nie chodzi tylko o bzzzzz.Obserwuje faceta czy sie nadaje na partnera,a także na przyszłego ojca swojego dziecka.Ach jeszcze dochodzi opinia kumpli,którzy sie mogą nabijać ze żadna Go nie chciała to wziął sobie mamuśke.Tchórzostwo zgadzam sie!!!!! ;)

Sprawa jest dużo prostsza niz ci się wydaje - po co wychowywać cudzego bekarta, skoro można sobie zrobić swojego i nie miec problemów z tatusiem już istniejącego a po co sie adoptuje dzieci?? nie masz w sobie milosci !! nawet wlasnego dziecka bys nie pokochal!

A co ma adopcja do tego???? Własne dziecko będe kochał ponad życie i to wiem. Natomiast nie potrafiłbym pokochac cudzego. Bo niby z jakiej racji? bo nie masz w sobie milosci ;) ja kocham kazde dziecko:) i chce adoptowac;) bo mam milosc w sobie a ty jej nie masz:)

Gość ile mam czekać
czemu psujecie moj topik??????