Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_mis1

jak ja mam mu to powiedziec?

Polecane posty

witam jak ja mam powiedziec mojemu chlopakowi ze przez jego zachowanie i to jak sie do mnie odzywa (ze nie traktuje mie powaznie ze mowi ze ma sie wiele milosci ze wiele razy sie kocha) przestaje mi na nim zależeć i staje mi się obojętny? kiedy mu mowie o tym on mi nie wierzy?

hmmm... mowi prawdę, kocha sie wiele razy-inaczej większość ludzi, których ktoś opuścił musiałaby dać sobie spokój z miłością ... Proponuję: powiedz, ze wiesz o tym ze kocha sie wiele razy ale ludzie jednak zostają z jedną wybraną osobą - tą właściwą - a przez to ze mówi tak jak mówi to masz wrażenie, ze nie jesteś dla niego ważna i czujesz sie niekochana.... ps. wiesz...skoro on tak czesto to powtarza to ma może jakiś uraz...albo sie boi, ze Ty sie angażujesz, ze oczekujesz wiecej niż może Ci dać... generalnie trudna sprawa....

Gość Itnat
Nie angazuj sie w to za bardzo. Bo zrobisz to, On Cie zostawi i bedzie placz i zgrzytanie zebow. ;)

był przede mna z dziewczyna 5 lat, powiedział mi ostatnio ze nie potrafi mi powiediec ze mnie kocha bo ma uraz. Ale ze mna jest 2 lata i czemu ja jestem winna? Już cierpie.

Faktycznie, moze miec uraz. Ale mowie Ci, nie angazuj sie w to. W sumie te dwa lata, ktore jestescie razem to kupa czasu... Ale On troche przegina. Mozesz jeszcze z Nim sprobowac o tym porozmawiac.