Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonazmartwiona87

konsystencja miesiaczki - gęsta POMOCY!!

Polecane posty

witajcie, moze to dziwnie zabrzmi , ale mam gestą miesiaczke, odkad pamietam taka jest!!! pamietam swoje perwsze, wygladala podobnie do kisielu, taka gesta !!! teraz po kilku latach mam czesciowo płynną ale kiedy ide do toalety (wiem ze dziwnie to zabrzmi)wygląda to jak krew połączona z katarem. Przy podcieraniu wszystko się marze i slizga. . Myślałam, że tak ma być. Odkąd pamiętam, to tak wyglądało. ale zaczelam sie martwic . dobrze ze jest kafeteria. kobietki, macie jakies doswiadczenia z tym? czy bylyscie z takim problemem u lekarza??

kurcze ale ja mam taka od poczatku...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja nie mam tak strasznie gęstej ale gdzies w 3 dniu to skrzepy mi sie pojawiają

no ja nie mam tez calutki czas gestej, czesto poprostu jak zrobie siusiu przy podcieraniu jest ze sluzem, jakby katar.i takie malutkie ciemne skrzepy.. czytalam gdzies ze moge miec gruba sluzowke... kurcze... :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no ja też tak mam że czasem sa takie gęste skrzepy, ale jakoś sie do tejpory tym nie przejmowałam, powinnam ?

no jak malutkie to nie problem ----jak duże to powód do zmartwienia , ale co ci szkodzi zapytac dla św spokoju ginekologa????????????????????????????

Gość hhhhhhh
ja tak miałam jak miałam zaburzenia hormonalne dostałam jakies leki i pomogło

wlasnie czytalam, ze w wydzielinie menstruacyjnej nie powinno byc skrzepow :/

hhhhhh-> ja tez mam zaburzenia hormonalne. jakie leki dostalas? cos na podstawie hormonow czy tabloetki anty?? co ginekolog mowil??????????????????? nie skojarzyla bym tego z hormonami...

Gość hhhhhhh
duphaston miałam robione jakieś badania, bo okres ze skrzepami miałam od pierwszej miesiączki

Gość no ale przecież krew
miesiączkowa nie jest "czysta" tylko pomieszana ze śluzem. No chyba ze masz skrzepy to zupełnie co innego

hhhhhh -> ja tez mam od pierwszej miesiaczki.... ale skrzepy jak wygladaly bo ja mam gesty sluz i malutkie skrzepy, ale nie takie jak sie zranisz i robi sie strup... a co giekolog mowił? ze trzeba to leczyc koniecznie??

Gość hhhhhhh
no ja miałam raczej duze skrzepy i powiedział, że to trzeba uregulować (nie pamiętam tego dokładnie bo to było z 7 lat temu) idż koniecznie do lekarza, bo to może być objaw jakieś poważnej choroby

Gość ja też mam skrzepy
takie jakby małe (0,5mm do 1cm) kawałki wątróbki wymieszane ze śluzem ze mnie wypadają. myślałam, że to normalne, bo zawsze tak miałam.:o

znow Ci glupi podszywacze :/ no ja mam podobnie jak kawalki watrobki + sluz. ide do lekarza, prywatnie. jutro sie zarejestruje

-> ja tez mam tak od 'zawsze' .. mialam badania robione u gin. i wczesniej sam nic nie wykryl. ale mam zaburzenia hormonalne, pojde z tym prblemem do lekarza, zaczne sie leczyc ehh ;/

do lekarza ide w czwartek. wszystko sie okaze, dam znac co mowil.