Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz..................

Dziwne, ale poważne pytanie o umieszczanie zdjęc na portalach w tow. faceta

Polecane posty

Mam takie pytanie: czy jest możliwość ze jakakolwiek kobieta na portalu (przykładowo niech to będzie nasza-klasa) zamieszcza zdjęcie w którym obejmuje się z facetem i czy jest możliwość, że to jest BYŁY facet? Chodzi o konkretne zdjęcie - zrobione w bardzo rzadkim miejscu. Czy jeżeli ktoraś z was, kobiet, byłaby kiedyś dawno temu w bardzo egzotycznym miejscu i chciała te zdjęcie zamieścić na naszej-klasie, ale byłby na nim BYŁY facet, to też by to zdjęcie zostało umieszczone? czy już nie, bo jest na nim byly? Bo moim zdaniem sprawa oczywista: jeżeli ktoś daje zdjecie na ktorym obejmuje sie z facetem, to musi to byc aktualny facet. Jest wiec jakakolwiek szansa, ze ten facet moze byc BYŁY? to jest powazne pytanie wbrew pozorom, a nie zadna prowokacja nie podam niestety adresu to profilu tej kobiety, bo mam do niej ogromny szacunek i nie chce linkowac jej zdjec. wiem, ze ocena tego zdjecia by moze cos pomogla...a moze nie... bylbym wdzieczny o jakies odpowiedzi :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj
wiesz na naszej klasnie jest takie ocs jak naduzycie jezeli poanienka umiescila zdjecie z toba mozesz je zglosic;)

Tzn, powiem Ci tak.. Jesli nie mialabym faceta teraz, a z tym ze zdjecia utrzymywala dobry kontakt, to czemu nie.. Ale jesli bylabym zajeta, to watpie.

ale tak odpowiiadajac na pytanie:dla mnie to bardzo nie fair tak robic zeby umieszczas taki fotki...przeciez ten chlopak moze aktualnie miec kogos i przez takie glupie zdjecie moga potem byc niedomowienie ja np zle bym sie czula gdyby jaka s byla mojego faceta tak zrobila

no tak ale pomysc tez o nim o jego dziewczynie dobry kontakt to nie wszystko moim zdaniem on tez musialby byc wolny

Gość izetka
ja mam zdjecia z bylym facetem, który gdyby je zobaczyl, albo mi mnie opieprzyl, albo zglosil do moderatora albo walnalby mi taki komentarz, ze musialabym sie schowac na dlugo. Mam je, bo kazdy tam chwali sie mezami, chlopakami, dziecmi, a ja mam 40 lat i ani meza ani nikogo, wiec dalam z nim, bo swego czasu bardzo sie kochalismy. wszystko.

ale on jest teraz sam?jesli nie to pomysl jak poczuje sie jego zona dziewczyna jak to zobaczy??;>

Hmm, dzieki za odpowiedzi, ale musze doprecyzowac, bo nie wszyscy mnie zrozumieli. Napisalem to zbyt malo czytelnie, sorry :) Chodzi o to, ze nie chodzi o mnie :) I nie o moje zdjecia. Mam znajoma co do ktorej nie jestem pewny czy kogos ma. Kiedys nosila pierscionek ktory wygladal mi na zareczynowy. Jednak od paru miesiecy juz go nie nosi, a zdjecia na naszej-klasie z tym jej bylym (lub jeszcze obecnym) facetem nadal wisza. i wlasnie nie wiem czy kobiety nie usuwaja tych zdjec z bylymi zaraz czy moze jednak czesc moze zostawic

Gość izetka
ta dziewczyna mnie zna, wie, ze byłam jego była dziewczyna i zna te zdjecia.

Gość izetka
ale na szczescie, ani ona ani on nie zobacza tych zdec, bo sa zablokowane w profilu tylko dla znajomych.

To czy on jest teraz sam to nie wiem, bo ja go nie znam. Wiem tylko ze moze byc tak, ze rozstali sie 3 miesiace temu, a ona dalej na portalu ma te zdjecia razem z nim ktore zostaly zrobione wczesniej - w tych egzotycznych miejscach ;)

no ale wie ze umiescilas tam te fotki??

mpogla poprostu o nich zapomniec albo robic mu na zlosc;)