Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelka**5**

lubie drani

Polecane posty

Gość kornelka**5**

nic na to nie poradzę, każdy facet z którym sie spotykam to drań, przez którego potem cierpie, ale po prostu grzeczni, ułożeni i dobrzy mężczyźni to nie jest to co tygryski lubia najbardziej. własciwie to chciałabym poznać i zakochać się w jakimś spokojnym, dobrym meżczyznie ale niestety nie wychodzi to... po kilku spotkaniach ta jego grzecznosc zaczyna mnie strasznie draznic i nic z tego nie wychodzi.. czy ktoras z was tez tak ma?

olaboga :) czyli nie jestem sama :) ja mam z kolei tak ze im wiekszy cham bydlak i skurwiel tym mnie do niego bardziej ciagnie :)

Gość kornelka**5**
ooo tak, im gorszy tym lepszy :-D

Gość Załamana256987
widocznie jestescie takie same tylko chyba o tym nie wiecie bo normalnej kobiecie nie moze zaimponowac chamstwo i prostactwo

Gość dejot
tak ma każda kobieta...też mi nowość..

Gość kornelka**5**
grunt że nie każdy mężczyzna o tym wie :-D ;-)

Gość dsfsdf
e tam, tak ma każda ja też zawsze wybieralam drani teraz spotykam się z dobrym i grzecznym - świetnym materialem na męża i ojca, a strasznie mi brakuje jakiegoś zadziory - aroganckiego i pewnego siebie faceta. Ponadto (sprawdzone) - dranie są lepsi w łózku. Nawet był kiedys o tym temat na kafe i wszystkie to potwierdziły. Grzeczni, ułożeni mężczyzni w łózku to ciepłe kluchy, a dranie - sam ogień.

kiedyś znałam kogoś bardzo uczciwego - prawdomównego, ułożonego, spokojnego i to jest mój ideał. Disiaj żałuję, że zmarnoałam tę znajomość. Chłopak wydawał mi się za dobry i nie był dla mnie wyzwaniem... Dopiero niedawno go doceniłam. Za późno.

Gość jjjjjjjjjjjytft
Andrzej, ponieważ arogancja jest porządana u męzczyzn, nie u kobiet (nawet badania to wykazały - arogancki facet z tupetem jest postrzegany jako silniejszy, atrakcyjniejszy i dominujący, a pewna siebie, bezczelna kobieta - jako niesympatyczne babsko) ja też lubię tupeciarzy.... owoc granatu >> opisany przez Ciebie tez może być fascynujący, ale musi być dojrzały, nieziemsko inteligentny jednak zupelnie mnie nie kręci typ grzeczniutkiego, delikatniutkiego chłopca najwazniejsza u faceta jest pewność siebie

Gość jjjjjjjjjjjytft
miało być pożądana *

Gość Szukanie dziury w całym
Także dominację, wstawanie w nocy do dziecka, umiejętność naprawy samochodu i biegłość w grze w pokera na pieniądze z mężem "najlepszej przyjaciółki". Słowem - chcą: "Facet ma być jak-- 3 w 1(szampon,odżywka i balsam)" O, żesz... prosto i na temat.

Gość kaftanikkk
niesety tez sie pod tym dopisuje

Gość sa ma
Też chcę takiego szampona:D

Gość chwilo ttrwaj
pompona chyba

Ja tez tak kiedys mialam ale dojrzalam do tego by sie zmienic... Mam dosyc łez i tego, ze ciagle ktos mnie zawodzil. Nie raz zepsulam fajny zwiazek bo facet sie okazywal za mily, za dobry, za bardzo mnie kochal. Teraz sie wszystko zmienilo, mam \"normalnego\" faceta i dobrze mi z tym. Wiem, ze mnie nie zrani i moge mu zaufac. Era skurwieli juz mi przeszla. Mam nadzieje, ze Wam tez to przejdze bo ulozyc sobie zycie z takim draniem nie nalezy do najprzyjemniejszych. pzdr

Ktoś kiedyś na tym forum napisał, że drani wybierają: - młode, niedoświadczone dziewczyny - niedojrzałe emocjonalnie, lubiące się psychicznie sponiewierać wariatki - \"marginesiary\" Ja, ekhm, ekhm, jak mniemam, się nie zaliczam do powyższych, ale epizod \"draniowy\" polecam każdemu - tak, coby było co wspominać. Niezapomniane wrażenia w sferze cielesnej i fascynujące spotkanie z gatunkiem mężczyzny-troglodyty, który niedługo wymrze zupełnie, buuu żarcik :D

Gość Szukanie dziury w całym
I tak właśnie sie dzieje, że nie wszystkie kobiety wyrastają ze wspomnianego epizodu. Czasem nawet po nieudanym związku z neandertalczykiem, drugi związek próbują klecić z hobbitem. Dla uzupełnienia można dodać: polecam każdemu facetowi epizod z prawdziwą niefarbowaną Barbi, która tylko potrafi wydawać + leżeć i pachnieć. Ale się można poczuć męski! Seks z reguły nieziemski. A potem się docenia domowe obiadki, fachowe podtrzymywanie domowego ogniska, itp. codzienności. Każdy facet powinien przejść przez epizod z Barbi - i to przed 30.

Gość
A dranie lubią Ciebie 🖐️

Gość justyna wlasnie masz okazje
spelnic swoje marzenia

Justyna..oczywiscie ze spokojniej zdrowo zyc..:D i tego sie trzymam.. wiec i spokojniej i zdrowiej ..;)

Gość byla czulego drania
bylam z draniem. ale to byl najcudowniejszy dran jakiego w zyciu spotkalam. oprocz swojego silnego charakteru i takiego draniowatego:D byl romantyczny i uczuciowy. mieszanka wybuchowa. czuly, wierny kochajacy facet ktory nie dawal sobie wejsc na glowe, mial swoje twarde poglady, byl zarazem meski i troche wladczy(w lozku:D). naprawde wybuchowa mieszanka, bylam z nim 3 lata i nigdy nie czulam znuzenia, mial mocny charakter i do tego byl szalenie inteligentny. rozstalismy sie bo oboje mielismy mocne charaktery, bylo troche klotni, poza tym ccialam zalozyc rodzine a on nie. mimo wszystko warto bylo poswiecci te 3 lata bo to najlepsze 3 lata mojego zycia a wspomnienia sa piekne. potem zwiazalam sie z takim dobrym facetem typu "tak kochanie, jak sobie zyczysz kochanie, kocham cie 20xdziennie itp" w lozku ciagle pytal czy moze to, czy moze tamto:O wymieklam po pol roku (i tak dlugo wytrzymalam!!)

Gość byla czulego drania
bo to dran w cudzyslowiu;) wiaodmo ze nie chodzi nam o faceta ktory bedzie nas bil, ponizal itp:O a faceci tez podobno wola zolzy:P (fajna ksiazka "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy) i tez nie chodzi o typowa zolze ale kobiete ktora sie nie da;) (i nie chodzi o dawanie dupy:P)