Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ołówek

Co za śmieć ze mnie, zdradziłem ją...

Polecane posty

Gość depressed now
co innego: Ja też odnalazłęm swoją dawną miłość na naszej-klasie, też doznałem wstrząsu uczuć, ale już wychodzę z tego odrętwienia. Powiedziałem żonie, że może spotkałbym się z byłą , nie była szcześliwa, ale zostawiła decyzję mnie. NIestety choć początkowo to była bardzo chciała sięspotkać, tak później to ja dążyłem do tego, a ona się wycofała. Ja nie pomyślałem nigdy o zdradzie żony, chciałem tylko zobaczyć byłą, wesprzeć ją dobrym słowem, bo jej życie się nie ułożyło za dobrze, pogadać o starych czasach. Wiem też, że jesli dojdzie kiedyś do takiego spotkania to chyba nie powiem o tym żonie...Jednak pewnych rzeczy nie powinno się mówić coby nie ranić bliskiej osoby...

Gość co innego
Ja go na to spotkanie sama wyganiałam. On nie lubi imprez. Ja nie raz chodziłam na różne spotkania, lubię się bawić :) Często wyjeżdżałam w delegacje, wyjazdy tzw, integracyjne. Miałam tyle okazji, żeby go zdradzić a nigdy mi to nawet na myśl nie przyszło. Chciałam, żeby się rozerwał ... no to się rozerwał .. :O:O:O Cóż za ironia losu.

Gość jagus
rodzina mojego meza tez nie uwierzylaby, ze jest do czegos takiego zdolny. tylko ze ja chyba z calego zla wolalabym zeby mnie zdradzil, niz robil to co robil, ale mniejsza o to. w zyciu tak juz jest ze wyrzadzona komus przez nas krzywda predzej czy pozniej do nas wroci. i wtedy to jest kara. tylko czesto wtedy juz jest za pozno na rozmyslanie. wiec lepiej patrzmy troche trzezwiej na zycie bo chetnych na to zebysmy zrobily/i skok w bok jest cala masa, wystarczy sie tylko rozejrzec...

Gość jagus
facet to jak pies spuszczony ze smyczy, niestety takie mam zdanie i go nie zmienie choc szanuje mezczyzn. niektorych do czasu.

Gość co innego
jagus teraz jestem tego samego zdania ;) strzeżonego Pan Bóg strzeże :classic_cool:

Witam przypomniał mi się, żesardynka tu napisała, "Nie porownujcie seksu faceta do fizjologii bo to oszukiwanie sie przed i w trakcie stosunku z inna maja mase czasu zeby pomyslec o zonie i o tym ze ja skrzywdza i robia swinstwo." zasugrrowałm to mojemu m że przecież każdy wie co robi i ma czas myśleć. Bez namysłu usłyszałm, odpowidź " że w takiej sytuacji to facet nie myśli zupełnie. i co wy na to?

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin