Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mort

wymysliłam sobie,że.....

Polecane posty

Gość Szukanie dziury w całym
Ojciec rację miau... Sciślej - zapytał, czy ręką czy szczotką przeciw lenieniu? Z kontekstu nie wynika, a życzliwość towar deficytowy, sczególnie o tej godzinie:)

Gość hahahahahahahahah

:D kotek... powiem tak: wyjatkowo szybko tracisz dystans, jak na kogos kto innych przed tym przestrzega i wyjatkowo szybko i konkretnie szufladkujesz ludzi, jak na kogos kto sie oburza jak ja sama ktos szufladkuje ;) :p a jesli widzisz gdzies blad w moim rozumowaniu - przyjdz, wytknij mi, poprzyj sensownym argumentem, bo ja na takie jestem otwarty a nie na slowa rzucane na wiatr, poparte absolutnie niczym - te sa wyrazem o wiele wiekszej arogancji niz mi zarzucasz, bo sa wypowiedziane przez osobe, ktora uwaza, ze nie potrzebuje zadnych argumentow na to co powie, a staje sie to prawda objawiona z tej racji tylko, ze z tych a nie innych ust wychodza :D :p ps wiem ze bywam arogancki, ale nigdy nie przekraczam pewnej granicy :p

argument musi być! jakkolwiek by to rozumieć. 🖐️do tyrki się zbieram😭

Gość asdfds
no ja tez tak pomyslalem ze jak dziewczyna mi kiedys odmowi to znajde sobie taka co bedzie chciala.. znalazlem, moze nie jest jakos lepiej ale napewno czesciej