Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamija99999999

Blizny - ratunku

Polecane posty

Gość Mamamija99999999

Strasznie wstyd mi to pisać, no ale chyba trzeba. Na wstępie zaznaczam, nie dobijajcie mnie słowami...hmny...jak to nazwać ... krytyki. Ja sobie naprawdę zdaje sprawę ze swoje Głupoty ;] Potrzebuje konkretnej informacji. Już piszę w czym rzecz: mam takie dość gęste brwi (chociaż nie jakieś tam super krzaczaste czy coś) i kiedyś sobie z nudów zaczęłam regulować tj. trochę odgęszczać, jeżeli to tak można nazwać :I, no i tak się "wciągnęłam" że wyszło na to,że mam różowe plamy - blizny między brwiami. Duże nie są, ale różowe i zaczerwienione i to widać :[[[ . No i potrzebuje jakiejś maści. Jestem w stanie zapłacić nawet do 100zł, (chociaż generalnie liczę na coś do 50, 100 jeszcze nie uzbierałam) jakieś zabiegi, lampy itp. odpadają, bo mi po prostu cholernie wstyd :I i mam powód. Muszę to wyleczyć (chociaż trochę) w 3 miesiące. Jestem zdesperowana i załamana swoją głupotą :{ Dzięki z góry, i sory, że taki niezbyt przyjemny temat :/ :/

Przeciez juz Ci poradziłam na tamtym topicu.Nic lepszego narazie nie zrobisz , po prostu masz podrazniona skore.Mozesz jeszcze lod przykładac

Gość Mamamija99999999
Tak, wiem, dzięki. Ale zawsze lepiej jak więcej osób by napisało, a dodałam to w "Zakupach" ;I Nie denerwuj się :P:P

Gość Mamamija99999999
Aha, kupiłam Tointex, ale jak na razie czerwone jak nic :( A może No-scar? Jestem beznadziejna :( :I