Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostry róż

no i zostałam sama

Polecane posty

Gość belekto
a nie sama! jeszcze ja grasuje

Gość siedem groszy
O czym ty mowisz kobieto..Samotnosc w sieci nie istnieje !

No, moja droga/drogi , samotnośc w sieci to dopiero wyzwanie i to calkiem realne. Co wy tu robicie, tak a propos? Spać nie możecie? A może nocna zmiana w kotłowni c.o. ? :D

Filiżanko kawy, a może za dużo tej kawy? Wiesz, kofeina utrudnia zasypianie...:D Ja też sama w tę upojną noc...

:o jeszcze ja jestem :D choc zdecydowanie wolalabym isc spac niz sie uczyc na laborke i pisac sprawozdanie:o

Ach kawa to jedna z niewielu przyjemnosci jaka mi została..jak mogłabym z niej zrezygnować? Mam ochote pospacerować sobie w ciemnosci po miescie ale...kafeteria mnie jeszcze trzyma:)

Ty się nie wygłupiaj z nocnymi spacerami. To niebezpieczne, jeszcze jakis zboczeniec cie dopadnie. Kafe jest bezpieczniejsza, choć i tu dziwaków nie brakuje. No, ja się już odmeldowuję, coś mnie jednak zmorzyło. Dobrej nocy. :D

Gość nabial
Obiecanki cacanki z tymi gwalcicielami. Chodze i nic...

Gość Szukanie dziury w całym
Na pieszczoty to trzeba zasłużyć... :) Może postami z sensem? Mała prowokacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła, nie?

ja zostalem sam. mam problemy egzystencjalne mimo to na kafeterii zawsze gram takiego fajnego zeby inni mnie polubili. nie wychodze z domu , wstydze sie swoich zębuw i tważy to mnie boli dlaczego :( za co? nie mam kobiety i nigdy nie ialem jestem nadal prawiczkiem mimo swojego wieku kiedys wachalem majty siostry i mamy ale podobno gacie ojca pachną najlepiej pomurzcie! co dalej mam robić?