Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ifrit

prośba o poradę w sprawie uczuciowej p

Polecane posty

Gość Ifrit

Hm. A więc tak. Mam 23 lata i od jakiś trzech miesięcy spotykam się z chłopakiem, co ma 20. Na początku zanosiło się na coś więcej, całował mnie, przytulał,ale być może zraził go mój dystans (i bardzo duży sceptycyzm - jest przecież młodszy). Potem, po jakimś czasie przerwy przyjechał do mnie, został na noc, ale tylko się przytulaliśmy. I taka sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie. Wiele razy mówił mi, sugerował, że chciałby czegoś więcej (nie chodziło o seks, rozmawialiśmy o uczuciach) ale widzi, że ja nie chcę. Nie komentowałam tego. Potem się pokłóciliśmy. I teraz zmierzam do sedna, bo to wszystko się działo przed momentem. Dziś zadzwonił koło 12, że rano wyjeżdża do domu, a potem na jakiś czas za granicę i czy może przyjechać, bo chyba dobrze by było pogadać. Zgodziłam się. Przyjechał. Pogodziliśmy się. Poszliśmy spać. Nastawił budzik na 4. Budzik zadzwonił ;). I tu... Zaczął mnie obejmować, dotykać, przytulać, pocałowaliśmy się. Gorąco. I nagle on patrzy się na mnie i mówi, że nie warto przekraczać pewnych granic. Ze jestem porządną dziewczyną i że "nie mogę cię bzyknąć i po prostu wyjść, zależy mi na naszej znajomości, a seks to zepsuje". A ja zonk. Z jednej strony ZAJEBISTA SPRAWA! Niejedna dziewczyna chciałaby żeby chłopak tak postąpił, a nie wykorzystał i papa. Z drugiej...Po tej kłótni stwierdziłam, że chyba coś do niego i czuję i raczej wolałabym być z nim niż się przyjaźnić. Co o tym myślicie? Jest jakaś szansa? Czy po prostu jemu zależy na przyjaźni ze mną i jest uczciwy? heh...śmieszne trochę jakie mamy czasy. Chłopak postąpił fair a dziewczyna myśli "dlaczego się ze mną nie kochał?"

Gość Ifrit
acha. dzieki.

Gość no nie wiem ale ja z
przyjacielami nie sypiam w jednym lozku. Wiec jak dla mnie to innego rodzaju znajomosc jest ;)

Gość będzie dobrze///

Gość Ifrit
ehh..mam nadzieję..

spytaj go wprost: masz zamiar być ze mną, czy chcesz, zebys,y byli tylko przyjaciolmi? ja bym tak zrobila. zawsze mowie wprost.

albo gość zagrał va banque i po prostu wiedział, że 90% kobiet niestety ma ośrodek myślenia... nie wiem gdzie, ale na pewno nie w mózgu, dlatego własnie są zachwycone, gdy facet odmawia im sexu bo je szanuje :D:D albo jest jaką piczą dupowatą i boi sie sexu... tak czy inaczej - koleś jest albo cwaniakiem, albo lewusem

Gość Ifrit
heh..ten ostatni post mnie rozbawił :) Ja sobie pomyślałam że może on sam nie wiem o co mu chodzi i po prostu trzyma mnie pod ręką. Trzeba chyba dać sobie z nim spokój :/

Gość Ifrit
No właśnie, w związku z postem Agat, powiedział że zależy mu na naszej znajomości, wtedy ja spytałam się " W jakim sensie?" a on nic, tylko mnie przytulał. heh. Jeśli taki jest jego sposób na powiedzenie "odczep się" to ja chyba wolę wprost. Przynajmniej się nie myśli "A co jeśli?"

Gość heeem
A ja nie wierzę w przyjaźń między facetem i kobietą, bo chemia i tak wcześniej czy później weźmie górę:)

Gość kioko
no nie wiem :/

Gość orzeł czy reszka
Scykorzył i tyle

Gość uuuppp
to ty kładziesz sie do łozka z facetem tkóry nie jest twoim chłopakiem? pozwalasz mu sie obmacywac i całowac a niie wiesz czy jestescie parą? zenująca jestes

Ma dopiero 20 lat Za wcześnie na penetracje Czy on byłby gotowy zostać ojcem ?

Gość Ifrit
Eeeeech..jakby mu zależało to by się odezwał. Zadzwonił. Napisał. Myślę i myślę i boję się że coś sobie uroiłam... nie wiem, może źle zrozumiałam jego słowa? A tak... on się nie odzywa, a w swoim głupim opisie na gronie dał tekst jakiejś piosenki z buziakiem na końcu. Jakby buziak był dla mnie to bym chyba o tym wiedziała. No trudno. Dziękuję za odpowiedź, ale bardzo możliwe, że jako kobieta, za bardzo wybiegłam w przyszłość i nadinterpretowałam niektóre fakty ;/

Gość taka jakas see
moze sie zmeczyl czekanie i w koncu odpuscil udajac zrozumienie i majac nadzieje,ze sie na to złapiesz ciezko wyczuc

Gość napisz do niego czy zadzwoń
i zapytaj wprost. ja bym tak zrobiła.